ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νεαρός εισέβαλε σε νηπιαγωγείο της Κίνας και ψέκασε με διαβρωτικό υγρό 51 παιδιά

Νεαρός εισέβαλε σε νηπιαγωγείο της Κίνας και ψέκασε με διαβρωτικό υγρό 51 παιδιά

Περισσότεροι από 50 άνθρωποι, κυρίως παιδιά, τραυματίστηκαν από έναν άνδρα, ο οποίος εισέβαλε σε ένα νηπιαγωγείο της νοτιοδυτικής Κίνας και τους ψέκασε με διαβρωτικό υγρό, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.

Ο ύποπτος, ένας 23χρονος το επίθετο του οποίου είναι Κονγκ, εισήλθε στο νηπιαγωγείο σκαρφαλώνοντας έναν τοίχο και στη συνέχεια ψέκασε τα θύματα με υδροξείδιο του νατρίου, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές της πόλης Καϊγιουάν, στην επαρχία Γιουνάν.

Η επίθεση σημειώθηκε χθες Δευτέρα στις 3:35 μμ τοπική ώρα, ανακοίνωσαν οι αρχές στο Weibo, ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης σαν το Twitter.

Περίπου 51 παιδιά και τρεις νηπιαγωγοί εισήχθησαν στο νοσοκομείο, δύο εκ των οποίων με “σοβαρά συμπτώματα”.

Η αστυνομία συνέλαβε τον Κονγκ σχεδόν μια ώρα μετά την επίθεση.

“Επειδή οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν παιδί, η έλλειψη της οικογενειακής θαλπωρής είχε ως αποτέλεσμα να εμφανίσει ψυχική διαταραχή”, είπαν οι τοπικές αρχές προσθέτοντας ότι είχε προβλήματα και στην προσωπική ζωή και την εργασία του.

Όλα αυτά του προκάλεσαν “μια απαισιόδοξη νοοτροπία και σκέψεις για εκδίκηση εις βάρος της κοινωνίας”, σημείωσαν.

Οι βίαιες επιθέσεις με στόχο μαθητές είναι συχνές στην Κίνα, όπου έχουν σημειωθεί μοιραία περιστατικά τα τελευταία χρόνια συνήθως με δράστες που χρησιμοποίησαν μαχαίρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.