ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η Αεροφλότ ακύρωσε τα δωρεάν μίλια επιβάτη εξαιτίας μιας… υπέρβαρης γάτας (φώτο)

Η Αεροφλότ ακύρωσε τα δωρεάν μίλια επιβάτη εξαιτίας μιας… υπέρβαρης γάτας (φώτο)

Στην απόφαση να ακυρώσει όλα τα δωρεάν μίλια σε επιβάτη προχώρησε η ρωσική αεροπορική εταιρεία Αεροφλότ μετά την αποκάλυψη ότι έβαλε κρυφά σε αεροπλάνο την γάτα του.

Οι μπελάδες για τον Μιχαήλ Γκαλίν ξεκίνησαν όταν περηφανεύτηκε με ανάρτησή του στο Facebook για τον τρόπο με τον οποίο ξεγέλασε τους υπευθύνους προκειμένου να έχει μαζί του στην καμπίνα των επιβατών τη γάτα του, τον Βίκτορ, κατά τη διάρκεια ταξιδιού από τη Λετονία στο Βλαδιβοστόκ.

Σύμφωνα με τον Γκαλίν, το ζύγισμα έδειξε ότι η γάτα του ζύγιζε 10 κιλά και γι’ αυτό δεν μπορούσε να βρίσκεται στην καμπίνα των επιβατών καθώς η Αεροφλότ έχει βάλει το όριο στα 8 κιλά.

Έτσι ο Γκαλίν έβαλε σε εφαρμογή «ένα στρατηγικό σχέδιο για να βρω μια παρόμοια γάτα χαμηλότερου βάρους».

Όπως έγραψε, παρουσιάζοντας το σχέδιό του, εμφανίστηκε τελικά στο αεροδρόμιο με μια άλλη γάτα που έμοιαζε στον Βίκτορ αλλά ήταν ελαφρύτερη κατά 3 κιλά.

Αφού ολοκλήρωσε την αλλαγή των γατών ο Γκαλίν στη συνέχεια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με τον ίδιο και τη γάτα του μέσα στην καμπίνα των επιβατών.
https://www.instagram.com/p/B4g4L1EB_4w

Οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρείας όταν είδαν τις αναρτήσεις του Γκαλίν έλεγξαν τις κάμερες ασφαλείας και επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς του. «Η Αεροφλότ αποφάσισε να αφαιρέσει τον επιβάτη από το πρόγραμμα συχνών πτήσεων. Όλα τα μίλια του (σ.σ. υπολογίζονται σε 400.000) που συγκέντρωσε κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα εξαφανιστούν», ανακοίνωσε η ρωσική εταιρεία.

Η απόφαση αυτή, ωστόσο, προκάλεσε αντιδράσεις με αρκετούς Ρώσους να μιλούν για προσπάθεια ενοχοποίησης των υπέρβαρων γατών και να εκφράζουν φόβους ότι πλέον δεν θα μπορούν να έχουν μαζί τους στις καμπίνες τα κατοικίδιά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.