Ντόναλντ Τραμπ: Γιατί υπεβλήθη μυστικά σε ιατρικές εξετάσεις;

Ντόναλντ Τραμπ: Γιατί υπεβλήθη μυστικά σε ιατρικές εξετάσεις;

Γιατί δεν ακολούθησε το «πρωτόκολλο», σύμφωνα με το οποίο, ενημερώνεται η διεύθυνσή του νοσοκομείου πριν από την άφιξη του Αμερικανού προέδρου όταν πρόκειται για εξετάσεις ρουτίνας;

Ο Λευκός Οίκος, προέβη σε καθησυχαστικές ανακοινώσεις σχετικά με την αιφνίδια επίσκεψη Τραμπ για ιατρικό τσεκάπ,παρά το γεγονός ότι δεν είχε καν ενημερώσει το νοσοκομείο και το ιατρικό προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου «Walter Reed».

Από την πλευρά του, ο Αμερικανός πρόεδρος έσπευσε να ενημερώσει τους συμπολίτες του ότι χαίρει άκρας υγείας, μετά την πρώτη φάση των ετήσιων ιατρικών εξετάσεών του, τις οποίες έκανε το Σάββατο.

O πρώην στρατιωτικός , Άντριου Βέρνον, συνεργάτης του ιστότοπου «The Hill» έγραψε στο Twitter ότι, σύμφωνα με πληροφορίες που είχε από πηγές του νοσοκομείου, ο Τραμπ αισθάνθηκε δυσφορία στο στήθος και για το λόγο αυτό έκανε απροειδοποίητα ένα τσεκάπ».

«Πηγές μου λένε από το Ιατρικό κέντρο «Walter Reed» ότι ο πρόεδρος εξετάστηκε για δυσφορία στο στήθος. Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες αυτήν τη στιγμή», ήταν το μήνυμά του στο Twitter το βράδυ του Σαββάτου.

Την ίδια ώρα, το CNN ανέφερε ότι, το προσωπικό του νοσοκομείου είχαν πλήρη μεσάνυχτα για την άφιξη του Αμερικανού προέδρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα ιατρικά στελέχη του Walter Reed συνήθως λαμβάνουν μία ειδοποίηση πριν την επίσκεψη προέδρου, και ενημερώνουν με τη σειρά τους το προσωπικό για να κλείσει κάποιες πτέρυγες. Αυτό δεν συνέβη αυτή τη φορά, υποδεικνύοντας ότι η επίσκεψη δεν ήταν ρουτίνας κι ότι προγραμματίστηκε την τελευταία στιγμή», επισημαίνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.