ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η απλή αλλά εντυπωσιακή εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού στην Ουάσινγκτον (φωτο)

Η απλή αλλά εντυπωσιακή εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού στην Ουάσινγκτον (φωτο)

Τις λατρεμένες της γόβες στιλέτο απαρνήθηκε για μία φορά η Μελάνια Τραμπ, επιλέγοντας να φορέσει loafers. Όχι όμως κάποιου διάσημου οίκου μόδας, αλλά από τα ισπανική αλυσίδα Zara.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, βρέθηκε χθες το βράδυ μαζί με την Κάρεν Πενς, την σύζυγο του Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Μάικλ Πενς, στα κεντρικά γραφεία του Ερυθρού Σταυρού στην Ουάσινγκτον, όπου παρουσίασαν τα «κιτ άνεσης» για τους στρατιώτες που θα βρίσκονται στο εξωτερικό κατά την διάρκεια των διακοπών. Σύμφωνα με τον Ερυθρό Στρατό, τα στρατεύματα που θα λάβουν αυτά τα κιτ, βρίσκονται σε απομακρυσμένα φυλάκια στην Ρουμανία, το Ιράκ και το Κουβέιτ.


Η απλή αλλά εντυπωσιακή εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ

Όπως ήταν φυσικό, τα βλέμματα όλων στράφηκαν επάνω στην Μελάνια Τραμπ, που ήταν όσο πιο απλή μπορούσε, επιλέγοντας να φορέσει ένα δερμάτινο κάμελ πουκάμισο αξίας 550 δολαρίων, το οποίο συνδύασε με ένα λαδί παντελόνι και καφέ λεπτή ζώνη. Αντί όμως να βάλει το σήμα κατατεθέν της, ένα ζευγάρι γόβες στιλέτο, η Πρώτη Κυρία επέλεξε ένα ταπεινό αλλά άκρως εντυπωσιακό ζευγάρι loafers Zara, με snake print αξίας μόλις 50 δολαρίων, από την περσινή κολεξιόν, τα οποία είχε φορέσει και πέρυσι στην πρώτη της σόλο περιοδεία στην Αφρική.


Όσο για την σύζυγο του Αντιπροέδρου, η 62χρονη Κάρεν Πενς, επέλεξε να εμφανιστεί με μία μαύρη μπλούζα με μία λευκή με μπεζ φούστα με και μαύρες γόβες. Όπως και η Μελάνια Τραμπ, άφησε τα μαλλιά της κάτω, ενώ σε αντίθεση με την Πρώτη Κυρία που είναι γνωστή για το μινιμαλιστικό της ύφος και δεν φορά πολλά κοσμήματα, η Κάρεν Πενς φορούσε ένα μαργαριταρένιο κολιέ, ρολόι και πολλά βραχιόλια.

Η Μελάνια και η Κάρεν συνοδεύονταν από τις συζύγους των γραμματέων του υπουργικού Συμβουλίου και παρέδωσαν με χαρά τα κιτ στους στρατιώτες. Τα συγκεκριμένα πακέτα περιλαμβάνουν σνακ και παιχνίδια, όπως σταυρόλεξα, όπως φαίνεται σε μία φωτογραφία να κρατά η Πρώτη Κυρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.