ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χάντερ Μπάιντεν: Ο γιος του έχει εξώγαμο παιδί – Το απέκτησε ενώ ήταν σε σχέση με τη χήρα του αδερφού του (φώτο)

Χάντερ Μπάιντεν: Ο γιος του έχει εξώγαμο παιδί – Το απέκτησε ενώ ήταν σε σχέση με τη χήρα του αδερφού του (φώτο)

Σε νέους μπελάδες «μπήκε» ο Χάντερ Μπάιντεν, καθώς το τεστ DNA επιβεβαίωσε ότι ο γιος του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, έχει φέρει στη ζωή εξώγαμο παιδί με μια γυναίκα στο Άρκανσο την περίοδο που είχε δεσμό με τη χήρα του αδελφού του.

Ο Χάντερ Μπάιντεν, η ταραχώδης προσωπική ζωή του οποίου έχει δώσει πολλές φορές στο παρελθόν τροφή για ποικίλα δημοσιεύματα σε ταμπλόιντ, είχε αρνηθεί ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της Λούντεν Αλέξις Ρόμπερτς, αλλά τον περασμένο Οκτώβριο δέχθηκε να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας. Στην αγωγή που κατέθεσε εναντίον του στο δικαστήριο η 28χρονηαναφέρει ότι ο 49χρονος Χάντερ «δεν αναμένεται να αμφισβητήσει τα αποτελέσματα του τεστ DNA ή την διαδικασία διεξαγωγής του».

Στην μήνυση που είχε καταθέσει τον περασμένο Μάιο η Ρόμπερτς ζητούσε οικονομική υποστήριξη για την ανατροφή και την υγειονομική περίθαλψη του μωρού που έφερε στον κόσμο τον Αύγουστο του 2018, πράγμα που σημαίνει ότι το παιδί πρέπει να είναι σήμερα ηλικίας περίπου 15 μηνών. Η Ρόμπερτς δεν αποκάλυψε το φύλο του παιδιού, αποκαλώντας το “Baby Doe”, ενώ ζήτησε από το δικαστήριο να προστατέψει την ταυτότητά του. Παράλληλα η 28χρονη διεκδικεί από τον Χάντερ 11.000 δολάρια για τα νομικά έξοδα στα οποία έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής, ενώ υποστηρίζει ότι το παιδί δικαιούται λόγω του παππού του προστασία από την Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ.

Σιγή ιχθύος από τον Χάντερ Μπάιντεν
Μέχρι στιγμής ούτε ο Χάντερ Μπάιντεν, ούτε το επιτελείο του πατέρα του σχολίασαν την εξέλιξη, που ξαναφέρνει τον γιο του πρώην αντιπροέδρου στο επίκεντρο της δημοσιότητας στις ΗΠΑ, την ώρα που ο Τζο Μπάιντεν διεκδικεί το χρίσμα των Δημοκρατικών για την προεδρία στις εκλογές του 2020. Μέσω του Χάντερ ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορείται ότι προσπάθησε να στριμώξει τον πατέρα του, εκβιάζοντας τον πρόεδρο της Ουκρανίας να διεξάγει έρευνα για τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του υιού Μπάιντεν στην Ουκρανία, όπου ήταν μέλος του ΔΣ της εταιρείας φυσικού αερίου Burisma.

Η περίπλοκη ερωτική ζωή του Χάντερ Μπάιντεν
Πριν από δύο χρόνια ο Χάντερ Μπάιντεν πήρε διαζύγιο μετά από 20 χρόνια γάμου από την Κάθλιν Μπάιντεν, που τον κατηγορούσε ότι σπαταλούσε αλόγιστα τα χρήματά του σε ναρκωτικά, πόρνες, στριπτιζάδικα και δώρα προς τις ερωμένες του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια εκείνη χρονιά έκανε δεσμό με την Χέιλι Μπάιντεν, χήρα του αδελφού του Μπο και μητέρα δύο ανεψιών του. Τον περασμένο Απρίλιο αμερικανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι οι δυο τους χώρισαν πρόσφατα, πράγμα που σημαίνει ότι ο Χάντερ απέκτησε -όπως ισχυρίζεται η Ρόμπερτς – το παιδί μαζί της ενώ είχε δεσμό με την Χέιλι. Η κατάσταση περιπλέχτηκε ακόμη περισσότερο τον Μάιο όταν ο Χάντερ Μπάιντεν παντρεύτηκε το μοντέλο Μελίσα Κοέν από τη Νότια Αφρική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.