Επικό τρολάρισμα της Lego στον Έλον Μάσκ για το νέο ηλεκτρικό φορτηγό της Tesla

Επικό τρολάρισμα της Lego στον Έλον Μάσκ για το νέο ηλεκτρικό φορτηγό της Tesla

Τη σκυτάλη από τους χρήστες των social media που τρόλαραν άγρια τον Έλον Μασκ για το φιάσκο στην παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού φορτηγού της Tesla πήρε η Lego αποκαλύπτοντας το δικό της «εγγυημένα άθραυστο» φορτηγάκι.

Σε μια ολιγόλογη, αλλά άκρως δηκτική ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook το αυστραλιανό τμήμα της Lego πόσταρε μια φωτογραφία μ’ ένα από τα γνωστά τουβλάκια της εταιρείας με ρόδες, διαβεβαιώνοντας τους υποψήφιους αγοραστές ότι τα προϊόντα της είναι άθραυστα. «Η εξέλιξη του φορτηγού είναι εδώ. Εγγυημένα άθραυστο», ανέφερε η ειρωνική λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.

Ο CEO της Τεσλα, Έλον Μασκ, έκανε με φανφάρες τα αποκαλυπτήρια του Cybertruck την περασμένη Πέμπτη στο Λος Άντζελες, αλλά έγινε ρεζίλι όταν κάλεσε τον επικεφαλής σχεδιασμού της εταιρείας να δοκιμάσει την αντοχή των παραθύρων του, κι εκείνα έσπασαν μπροστά στον εμβρόντητο Αμερικανό επιχειρηματία, που προσπάθησε να βρει δικαιολογίες για το στραπάτσο.

Η ανάρτηση της Lego συγκέντρωσε πάνω από 12.000 Likes σε λιγότερο από μια μέρα κι έδωσε το έναυσμα για νέο τρολάρισμα του Μασκ και της νέας δημιουργίας της Tesla. «Ξέρεις ότι τα έχεις κάνει θάλασσα όταν ακόμη κι η Lego ρίχνει σκιά στο δρόμο σου», σχολίασε ένας χρήστης στο Facebook. Παρά το φιάσκο ο Μασκ καυχήθηκε στο Twitter ότι η εταιρεία του έχει ήδη εξασφαλίσει σχεδόν 150.000 παραγγελίες. Το Cybertruck διατίθεται με αρχική τιμή τα 39.900 δολάρια και φέρεται να καλύπτει απόσταση 800 χλμ. με μία φόρτιση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.