ΗΠΑ: Γυναίκα δικαστής απαιτούσε από δικηγόρους να κάνουν… τρίο στο γραφείο της (βίντεο)

ΗΠΑ: Γυναίκα δικαστής απαιτούσε από δικηγόρους να κάνουν… τρίο στο γραφείο της (βίντεο)

Μια δικαστής στο Κεντάκι των ΗΠΑ κατηγορείται για ερωτικά τρίο στο γραφείο της, ενώ επέτρεπε στους υπαλλήλους της να καταναλώνουν αλκοόλ εν ώρα εργασίας. Η Dawn Gentry, δικαστής που χειρίζονταν υποθέσεις οικογενειακών αντιδικιών, φέρεται να προσέφερε προνομιακή μεταχείριση σε δικηγόρους εάν αυτοί προηγουμένως ικανοποιούσαν τις σeξουαλικές της επιθυμίες.

Η 38χρονη βρίσκεται, πλέον, αντιμέτωπη με εννέα κατηγορίες.

Σύμφωνα με έρευνα της Επιτροπής Δικαστικής Συμπεριφοράς του Κεντάκι, η δικαστής φλέρταρε με δικηγόρους μέσω Snapchat, ασκούσε πίεση σε αυτούς για να κοιμηθούν μαζί της και, σε μια περίπτωση, ζήτησε από μια γυναίκα δικηγόρο να συμμετάσχει σε τρίο μαζί με εκείνη και τον πρώην πάστορα της που μετατράπηκε σε… εραστή της. Σε μια από τις περιπτώσεις, λέγεται ότι έκανε τρίο μαζί με τον πάστορα και τη γραμματέα της.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που κατατέθηκαν στην επιτροπή, η δικαστής χρησιμοποιούσε το δικαστήριο ως τόπο διασκέδασης για να κάνει σeξ με τον πρώην πάστορα, Stephen Penrose, με τον οποίο συμμετείχαν σε μια μουσική μπάντα. Με βάση όσα ανέφερε ο πρώην σύζυγός της, η δικαστής διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με τον πάστορα. Μάλιστα, στη συνέχεια η Gentry έδωσε δουλειά στον πάστορα στο δικαστήριο και στη συνέχεια προσπαθούσε να εμπλέξει δικηγόρους στην ερωτική της ζωή.

Στο μεταξύ, μια γυναίκα δικαστής, η Katherine Schulz, που ήταν στην ίδια σύνθεση δικαστηρίου με την Gentry για υποθέσεις που σχετίζονταν με κακοποιημένα παιδιά, ανέφερε πως η «αχόρταγη» δικαστής της ζήτησε να φλερτάρει με τον άντρα της, ώστε να τη βοηθήσει να εμφανίσει αποδεικτικά στοιχεία για την έκδοση δικαστηρίου. Αργότερα, της ζήτησε να συμμετέχει σε τρίο μαζί με εκείνη και τον πάστορα, ωστόσο η απάντηση της και τις δυο φορές ήταν αρνητική, με συνέπεια η σχέση τους να «χαλάσει» και λίγο καιρό μετά, η Schulz παραιτήθηκε από το κοινό πάνελ.

Ένα άλλο μέλος του δικαστηρίου, ο Mike Hummel ανέφερε πως αντικαταστάθηκε από κάποιον που προχώρησε σε σημαντική δωρεά στην καμπάνια επανεκλογής της Gentry, η οποία περιμένει, πλέον, την πειθαρχική ακρόαση, η οποία θα ξεκινήσει μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες. Η κατηγορούμενη δικαστής έχει αρνηθεί όλες τις σε βάρος της κατηγορίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.