Έντονη κριτική στους Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι από τη βασιλική οικογένεια: «Πρέπει να αναβάλλουν τις διακοπές τους» (φώτο)

Έντονη κριτική στους Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι από τη βασιλική οικογένεια: «Πρέπει να αναβάλλουν τις διακοπές τους» (φώτο)

Την επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από το εξωτερικό, φαίνεται πως ζήτησαν μέλη της βασιλικής οικογένειας προκειμένου να περάσουν τα Χριστούγεννα όλοι μαζί, εν μέσω ανησυχιών για την υγεία του πρίγκιπα Φιλίππου.

Το ζευγάρι δεν παραβρέθηκε την Τετάρτη στο γεύμα που παραθέτει η βασίλισσα Ελισάβετ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και δεν θα είναι παρόντες ούτε στην παραδοσιακή βασιλική συγκέντρωση στο Σάντριγχαμ ανήμερα των Χριστουγέννων, όπου η βασιλική οικογένεια ανοίγει τα δώρα της και απολαμβάνουν το οικογενειακό γεύμα τους. Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκονται στον Καναδά για να περάσουν μερικές «ιδιωτικές οικογενειακές στιγμές» με φίλους.

Ορισμένα μέλη της βασιλικής οικογένειας επιμένουν πως το ζευγάρι θα πρέπει να διακόψει την άδεια 6 εβδομάδων που έχει πάρει από τα βασιλικά του καθήκοντα, με αφορμή την ασθένεια του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ, σύμφωνα με την Sun. Μια πηγή ανέφερε στην εφημερίδα: «Ακόμη και πριν αρρωστήσει ο πρίγκιπας Φίλιππος, πολλοί αναρωτιόντουσαν γιατί ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα έπρεπε να χάσουν αυτό που θα μπορούσε να είναι ένα από τα τελευταία Χριστούγεννα με την βασίλισσα και τον Φίλιππο. Είναι απολύτως δικαιολογημένοι να ζητούν άδεια και προστασία της ιδιωτικής τους ζωής, αλλά λείπουν σχεδόν 6 εβδομάδες. Γιατί να μην έχουν μερικές οικογενειακές φωτογραφίες και αναμνήσεις με τον μικρό Άρτσι;».

Ίσως είναι και τα τελευταία Χριστούγεννα με τον πρίγκιπα Φίλιππο και την βασίλισσα Ελισάβετ, λόγω της προχωρημένης ηλικίας του.
Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: «Πολλοί από την οικογένεια ήθελαν να δουν τον μικρό Άρτσι αυτά τα Χριστούγεννα, αλλά τους είπαν πως θα λείπουν στο εξωτερικό. Υπάρχει ένα αίσθημα πως είναι παράλογοι και εγωιστές, δεδομένης της προχωρημένης ηλικίας της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου».

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ είχε ανακοινώσει πριν από λίγο καιρό πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σκοπεύουν να κάνουν ένα διάλειμμα 6 εβδομάδων από τα βασιλικά τους καθήκοντα και δεν θα περάσουν τα Χριστούγεννα στο Σάντριγχαμ με την βασιλική οικογένεια. Σε ανακοίνωση τον Νοέμβριο, ανέφερε: «Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ προσβλέπουν σε παρατεταμένο οικογενειακό χρόνο προς το τέλος αυτού του μήνα. Αφού πέρασαν τα δύο τελευταία Χριστούγεννα στο Σάντριγχαμ, οι βασιλικές τους υψηλότητες θα περάσουν τις διακοπές τους φέτος, ως νέα οικογένεια, με την μητέρα της δούκισσας, Ντόρια Ράκλαντ. Η απόφαση αυτή έχει την υποστήριξη της Αυτού Υψηλότητας, της

Η εισαγωγή του πρίγκιπα Φίλιππου στο νοσοκομείο αναστάτωσε την βασιλική οικογένεια
Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει από την στιγμή της ανακοίνωσης, κι αυτό διότι ο πρίγκιπας Φίλιππος πέρασε 4 ημέρες στο νοσοκομείο από το πρωί της περασμένης Παρασκευής, δίνοντας μάχη με μία ασθένεια «σαν ίωση» για εβδομάδες και υποφέροντας από ένα «κακό πέσιμο». Μεταφέρθηκε από το Σάντριγχαμ στο νοσοκομείο King Edward VII του Λονδίνου, εν μέσω αυξανόμενης ανησυχίας για την υγεία του.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από ένα «κακό πέσιμο» και επίμονα συμπτώματα γρίπης
Μιλώντας για τον πατέρα του σε δημοσιογράφους, κατά την επίσκεψή του στο χωριό Φίσλεϊκ, και ερωτηθείς για την υγεία του πατέρα του, ο πρίγκιπας Κάρολος είπε: «Λαμβάνει την καλύτερη φροντίδα στο νοσοκομείο. Αυτή την στιγμή, αυτό είναι το μόνο που γνωρίζουμε». Λίγο αργότερα, ένας θαυμαστής της βασιλικής οικογένειας, ανησυχώντας για τον πρίγκιπα Φίλιππο, τον ρώτησε: «Κύριε, πώς είναι ο πατέρας σας;» για να λάβει την απάντηση: «Καλά. Όταν φτάνεις σε αυτή την ηλικία, τα πράγματα δεν δουλεύουν και τόσο καλά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα αυτά έρχονται την ώρα που η βασίλισσα Ελισάβετ ετοιμάζεται να απευθύνει στον βρετανικό λαό το χριστουγεννιάτικο μήνυμά της, όπου θα αναφερθεί στις «αναταράξεις» τόσο της βασιλικής οικογένειας όσο και του έθνους. Συγκεκριμένα, αναμένεται να αναφερθεί τόσο στην υπόθεση του πρίγκιπα Άντριου, που παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα, λέγοντας πως «τα μικρά βήματα» μπορούν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και την διαίρεση, αλλά και στο Brexit.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.