ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ενοικίασε το σπίτι της μέσω Airbnb σε παραγωγούς… «ροζ» ταινιών

Ενοικίασε το σπίτι της μέσω Airbnb σε παραγωγούς… «ροζ» ταινιών

Προ δυσάρεστης έκπληξης βρέθηκε μια γυναίκα που είχε βάλει το διαμέρισμά της στην γνωστή πλατφόρμα χρονομίσθωσης, όταν διαπίστωσε πως το σπίτι της είχε χρησιμοποιηθεί ως σκηνικό για τα γυρίσματα πορνoγραφικού υλικού.

Συγκεκριμένα η γυναίκα από το Παρίσι ενοικίασε το σπίτι της στην πλατφόρμα χρονομίσθωσης και λίγο αργότερα διαπίστωσε πως χρησιμοποιήθηκε ως σκηνικό για πoρνό.

Η 35χρονη ιδιοκτήτρια είχε ενοικιάσει το σπίτι της, στον 7ο όροφο κτιρίου στο 16ο διοικητικό διαμέρισμα του Παρισιού τον Οκτώβριο του 2017 σε μια νεαρή γυναίκα, η οποία της συστήθηκε ως «απλή τουρίστρια», σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro.

Όταν όμως οι γείτονες παραπονέθηκαν στην ιδιοκτήτρια για ήχους… ερωτiκής ικανοποίησης από το εσωτερικό του σπιτιού, η 35χρονη ιδιοκτήτρια έκανε μια έρευνα, που την οδήγησε σε ένα πoρνογραφικό σάιτ του διαδικτύου, όπου σε ένα πολύ δημοφιλές βίντεο, ως σκηνικό είδε το ίδιο της το σπίτι.

Ο δικηγόρος της γυναίκας επικοινώνησε με την εταιρία Airbnb, η οποία συμφώνησε να πληρώσει στη γυναίκα 3.740 ευρώ αποζημίωση για καταστροφή ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένου ενός καναπέ και ενός χαλιού. Σύμφωνα με τη Le Figaro, ωστόσο, ο δικηγόρος προτίθεται να προχωρήσει περαιτέρω και να ζητήσει και άλλη αποζημίωση από την εταιρία χρονομίσθωσης, για «ηθική βλάβη και παραβίαση ιδιωτικότητας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Ιούνιο του 2019, η θυμωμένη ιδιοκτήτρια κινήθηκε νομικά και κατά της εταιρίας παραγωγής του βίντεο αλλά έχασε την υπόθεση. Ο νέος δικηγόρος που προσέλαβε θα ασκήσει δίωξη κατά της ηθοποιού που γύρισε το βίντεο και η δίκη αναμένεται να γίνει το 2021.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.