ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βρετανία: Εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση (βίντεο)

Βρετανία: Εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση (βίντεο)

Mε όπλο στη φαρέτρα την βασιλική του καταγωγή του, ο μεγαλύτερος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, Πίτερ Φίλιπς, εμφανίστηκε σε διαφημιστικό σποτ για γάλα στην Κίνα.

Μήπως δίνει το παράδειγμα στο ζεύγος Σάσεξ που απομακρύνθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα στη Βρετανία για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στον Καναδά;, αναφέρει το βρετανικό δίκτυο Sky News.

Η είδηση τροφοδοτεί την συζήτηση για το πώς ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν θα μπορούσαν να βγάλουν χρήματα μετά την απόσχισή τους από την βρετανική οικογένεια.

Ο Πίτερ Φίλιπς, ο μεγαλύτερος γιος της πριγκίπισσας Άννας, κόρης της Βασίλισσας Ελισάβετ, διαφημίζει γάλα στην κινεζική «μικρή οθόνη».

Με φόντο ένα πολυτελές σπίτι, ο γενειοφόρος Φίλιπς δέχεται με ευχαρίστηση από τον μπάτλερ ένα ποτήρι με γάλα. Το ποτήρι βεβαίως σερβίρεται σε δίσκο.

Υψώνοντας το ποτήρι του στο τέλος του διαφημιστικού σποτ, ο Φίλιπς ακούγεται να λέει:

«Αυτό είναι που πίνω» με τη λεζάντα από κάτω να γράφει:

«Μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, Πίτερ Φίλιπς».

Η κινεζική εταιρεία γαλακτοκομικών «Bright Dairies» διαφημίζει τα προιόντα της στη τηλεοπτικό δίκτυο «Dragon TV».

Ο Πίτερ Φίλιπς έχει επισκεφθεί τη Σαγκάη «αρκετές φορές» κι έχει δηλώσει ότι απολαμβάνει τα ταξίδια του εκεί.

«Η Bright Dairies έχει φανταστική φήμη εντός κι εκτός της Κίνας για την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας», αναφέρει το βρετανικό δίκτυο Sky News και προσθέτει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πίτερ Φίλιπς δεν είχε ποτέ βασιλικό τίτλο, ούτε η αδελφή του Ζάρα Τίνταλ , όμως και οι δύο είχαν βρεθεί στο στόχαστρο για τον τρόπο με τον οποίο βγάζουν χρήματα. Το 2008, όταν φόρεσε βέρα στο δεξί, ο Φίλιπς και η σύζυγός του μοσχοπούλησαν τον γάμο τους στο περιοδικό Ηello!.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.