ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ρωσία: Αντί για υγρό υαλοκαθαριστήρων αποφάσισε να χρησιμοποιήσει… ουίσκι (φώτο)

Ρωσία: Αντί για υγρό υαλοκαθαριστήρων αποφάσισε να χρησιμοποιήσει… ουίσκι (φώτο)

Ρώσος αστυνομικός χρησιμοποιεί γνωστή μάρκα whiskey για να καθαρίσει το παρμπρίζ του! Γίνεται viral και… απολύεται!

Ένας αστυνομικός από τη πόλη Novosibirsk της Νότιας Σιβηρίας χρησιμοποιεί ένα ολόκληρο μπουκάλι από το Bourbon ως υγρό υαλοκαθαριστήρων στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μόνο και μόνο επειδή… μπορεί.

Ο λόγος πίσω από την κίνηση αυτή ήταν πολύ απλός: Το έκανε γιατί μπορούσε! Βέβαια δεν υπολόγισε πως η… πλάκα αυτή θα έπαιρνε τόση δημοσιότητα. «Σιγά μην ασχοληθούν μαζί μας» ήταν σίγουρα αυτό που ειπώθηκε και ο ένστολος αστυνομικός της τροχαίας προχώρησε στην ενέργεια/πλάκα αυτή.

Βέβαια όταν το «κατόρθωμά» του έγινε γνωστό, πήρε τόση έκταση και το πρακτορείο ειδήσεων TASS στην Ρωσία αναφέρει ότι η υπηρεσία τον έβαλε αρχικά σε διαθεσιμότητα εν αναμονή της διεξαγωγής έρευνας και τελικά έκρινε ένοχο για «αδίκημα που προσβάλει την τιμή ενός αξιωματικού εν ώρα υπηρεσίας», σύμφωνα με τους Times της Μόσχας.

Να χρησιμοποιείτε το whiskey ως υγρό των υαλοκαθαριστήρων για το παρμπρίζ, μπορεί να ακούγεται διασκεδαστικό, αλλά είναι σαφές ότι δεν είναι προβλεπόμενο να το κάνετε αν είστε αστυνομικός της τροχαίας. Ο αστυνομικός ακούγεται να λέει στο βίντεο, πως μπορεί να αντέξει το οικονομικό κόστος και να σπαταλήσει το ουίσκι γιατί: «Εργάζομαι στην τροχαία» και αυτό ερμηνεύτηκε ως: Έχω λεφτά γιατί με δωροδοκούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήθελα να το κρατήσω για την Πρωτοχρονιάς, αλλά η δουλειά είναι πιο σημαντική» λέει ο αστυνομικός στον συνάδελφο και ξεκινούν για περιπολία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.