Εγκυμοσύνη 13χρονης στη Ρωσία: Γιατρός υποστηρίζει ότι δεν είναι ο 10χρονος ο πατέρας

Εγκυμοσύνη 13χρονης στη Ρωσία: Γιατρός υποστηρίζει ότι δεν είναι ο 10χρονος ο πατέρας

Σοκ και δέος έχει προκαλέσει στη Ρωσία η είδηση ότι ένας 10χρονος φέρεται να άφησε έγκυο την 13χρονη φίλη του.

Τα δυο παιδιά εμφανίστηκαν σε εκπομπή στην τηλεόραση μαζί με τους γονείς τους όπου γιατρός εξέτασε τον 10χρονο και κατέληξε ότι δεν είναι ο πατέρας του παιδιού μιας και το σπέρμa του είναι ανώριμο.

Ωστόσο, το κοριτσάκι επιμένει ότι δεν είχε κανέναν άλλον σύντροφό με τον ειδικό ψυχολόγο που μίλησε μαζί της να υποστηρίζει ότι η μικρή λέει την αλήθεια.

Τα παιδιά Βαν και Ντάριο άκουσαν στην εκπομπή τα αποτελέσματα των εξετάσεων ενώ οι γονείς τα άκουγαν. Ο ειδικός που εξέτασε τον 10χρονο ανέφερε ότι το σπέρμa του είναι ανώριμο για να μπορέσει να αφήσει έγκυο τη μικρή.

«Είναι ακόμα παιδί. Δεν έχει ώριμο σπέρμa. Δεν υπάρχει καν τεστοστερόνη. Τα γεννητικά του όργανα είναι παιδιού. Οι εξετάσεις έγιναν 3 φορές και δεν υπάρχει περίπτωση λάθος» ανέφερε ο γιατρός.

Ένας γείτονας υποστήριξε ότι δεν είναι πατέρας ο 10χρονος αλλά κάποιος άλλος και κατηγόρησε το κοριτσάκι ότι το φορτώνει στον μικρό. Ωστόσο, η ανήλικη υποστηρίζει ότι εκείνος είναι ο πατέρας και πως έκαναν σεξ στο σπίτι της όταν η μητέρα της έλειπε.

«Ήταν δική του ιδέα αλλά δεν είχα πρόβλημα. Κλείδωσε την πόρτα και άφησε το κλειδί στην πόρτα, ώστε η μαμά να μην μπορεί να ανοίξει την πόρτα. Ήταν λίγο τρομακτικό το ότι θα πονούσε. Κράτησε λίγο και μετά όλα ήταν όλα φυσιολογικά. Ήταν λίγο ντροπιαστικό και κρυβόμασταν κάτω από τις κουβέρτες» είπε το κοριτσάκι.

Η 13χρονη εγκυμονούσα σκοπεύει να κρατήσει το παιδί και η οικογένειά της τη στηρίζει στην απόφασή της αυτή.

Το 2009, το Ηνωμένο Βασίλειο είχε σοκαριστεί με την υπόθεση του Alfie Patten, του 12χρονου ο οποίος υποστήριζε πως είχε κάνει παιδί με την 15χρονη φίλη του Chantelle Steadman. Η υπόθεση είχε προκαλέσει δημόσια συζήτηση για τα ήθη και την εγκυμοσύνη στην εφηβεία, με τον τότε αρχηγό των Τόρις Ντέιβιντ Κάμερον να λέει πως εγείρει ανησυχητικά ερωτήματα για τη σύγχρονη Βρετανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά αργότερα, οι εξετάσεις DNA αποκάλυψαν πως ο Patten δεν ήταν ο πατέρας του μωρού, αλλά ένας 15χρονος ονόματι Tyler Barker.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.