ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αποκάλυψη των NYT: Ο αδελφός της εpωμένης του Μπέζος πούλησε τις ροζ φωτογραφίες τους στη National Enquirer

Αποκάλυψη των NYT: Ο αδελφός της εpωμένης του Μπέζος πούλησε τις ροζ φωτογραφίες τους στη National Enquirer

Ανατρέπονται τα μέχρι τώρα γνωστά δεδομένα στην υπόθεση του Τζεφ Μπέζο.

Οι New York Times αποκάλυψαν πως οι «ροζ» φωτογραφίες του ζευγαριού προέρχονται από μηνύματα που έστειλε η εpωμένη του Τζεφ Μπέζος, Λόρεν Σάντσες στον αδελφό της έφθασαν στην ταμπλόιντ National Enquirer ο, αναφέρουν οι New York Times.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αμερικανικής εφημερίδας η πρώην παρουσιάστρια του Fox έστειλε τις φωτογραφίες στον αδελφό της Μάικλ, ο οποίος στη συνέχεια πούλησε τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη χρήση τους έναντι 200.000 δολαρίων στη μητρική εταιρεία της National Enquirer, που έφερε στο φως τη σχέση του Μπέζος με την Σάντσες. Λίγο διάστημα αργότερα ο ιδρυτής της Amazon και η επί 25 χρόνια σύζυγός του, Μακένζι Μπέζος, ανακοίνωσαν ότι σχεδίαζαν να πάρουν διαζύγιο μετά από μεγάλη περίοδο σε απόσταση. Oι ΝΥΤimes αναφέρουν ότι πληροφορήθηκαν το πώς έφθασαν οι επίμαχες φωτογραφίες στη National Enquirer από τέσσερις πηγές που δεν κατονομάζουν, αλλά και από το συμβόλαιο που υπέγραψε ο αδελφός της Σάντσες με την American Media Inc., μητρική του ταμπλόιντ.

Η National Enquirer επιμένει εδώ και καιρό ότι πηγή των φωτογραφιών της ήταν ο αδελφός της φίλης του Μπέζος, αλλά ο τελευταίος προσέλαβε ντέτεκτιβ για να ερευνήσουν την υπόθεση. Η υπόθεση πήρε περίεργη τροπή αυτή την εβδομάδα όταν ο Guardian αποκάλυψε ότι το κινητό του Μπέζος υπέστη πειρατεία μέσω ενός μηνύματος της υπηρεσίας WhatsApp που προερχόταν από έναν λογαριασμό του πρίγκιπα διαδόχου της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν οκτώ μήνες πριν το ταμπλόιντ δημοσιεύσει το επίμαχο ρεπορτάζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αποκάλυψη οδήγησε σε εικασίες ότι ίσως ο Σαουδάραβας πρίγκιπας ενεπλάκη στη διαρροή των φωτογραφιών στο National Enquirer, αλλά το ρεπορτάζ των New York Times δίνει μια πιο πεζή εξήγηση για την πηγή τονίζοντας ότι μένει να αποδειχθεί τυχόν εμπλοκή του Ριάντ στην όλη υπόθεση, όπως ζήτησαν και αξιωματούχοι του ΟΗΕ. Σε δήλωσή της στη ΝΥΤimes η American Media Inc. αποκαλεί τον αδελφό της φίλης του Μπέζος «μοναδική πηγή» του ρεπορτάζ. Τόσο η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Ουάσιγκτον όσο και η American Media Inc. αρνούνται κάθε ανάμειξη του Ριάντ στην υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.