ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Μπιλ Κλίντον λέει γιατί αισθάνεται άσχημα με όσα συνέβησαν στη Μόνικα Λεβίνσκι

Ο Μπιλ Κλίντον λέει γιατί αισθάνεται άσχημα με όσα συνέβησαν στη Μόνικα Λεβίνσκι

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε για το σκάνδαλο της δεκαετίας του 1990 σε ένα νέο ντοκιμαντέρ που ονομάζεται «Χίλαρι» και το οποίο είναι αφιερωμένο στη σύζυγό του.

Στο σεξoυαλικό σκάνδαλο με τη Μόνικα Λεβίνσκι, στα τέλη της δεκαετίας του 1990, αναφέρθηκε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον και η σύζυγός του Χίλαρι.

Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Χίλαρι», το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance, μίλησε για τις τύψεις του για όσα χρειάστηκε να περάσει η Μόνικα Λεβίνσκι.

«Αισθάνομαι άσχημα για το γεγονός ότι η ζωή της Μόνικα Λεβίνσκι καθορίστηκε από αυτό, νομίζω άδικα. Με τα χρόνια παρακολούθησα την προσπάθειά της να ξαναγυρίσει σε μια φυσιολογική ζωή. Αλλά πρέπει να αποφασίσετε πώς να ορίσετε το φυσιολογικό», είπε.

Εκτός από αυτήν την ομολογία του, στάθηκε επίσης τις συμβουλευτικού τύπου συνεδρίες, χαρακτηρίζοντάς τες «επώδυνες, οδυνηρές συζητήσεις», αλλά και ως τα δυσκολότερα πράγματα που έχει κάνει στη ζωή του. Αλλά, όπως εξήγησε, ήταν απαραίτητες” επειδή τόσο η σύζυγός του όσο και η κόρη του το αξίζουν.

Σημείωσε επίσης ότι είναι ευγνώμων στη σύζυγό του για το ότι συνέχισε να είναι μαζί του εκείνη την εποχή. «Ο Θεός γνωρίζει το φορτίο που σήκωσε γι ‘αυτό», είπε ο Μπιλ Κλίντον.

Η πρεμιέρα ήρθε μόλις μια ημέρα πριν από την 22η επέτειο της περίφημης ανακοίνωσης του Μπιλ Κλίντον, η οποία αργότερα αποδείχθηκε ψέμα: «Θέλω να πω ένα πράγμα στον αμερικανικό λαό… Δεν είχα σεξoυαλικές σχέσεις με αυτή τη γυναίκα», είχε δηλώσει αναφερόμενος στη Μόνικα Λεβίνσκι.

Το 1998, ο ανεξάρτητος σύμβουλος Κεν Σταρ συνέταξε εκτενή έκθεση που αποκάλυπτε τη μυστική σχέση μεταξύ του τότε προέδρου Μπιλ Κλίντον και της Μόνικα Λεβίνσκι, η οποία τότε ήταν εκπαιδευόμενη στον Λευκό Οίκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σεξουαλικό σκάνδαλο ήταν ένας από τους κύριους λόγους που ο Κλίντον έγινε ο δεύτερος πρόεδρος των ΗΠΑ στην ιστορία που τέθηκε υπό αμφισβήτηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.