Φώτης Ντούλος: Διαψεύστηκαν οι πρώτες πληροφορίες – Χαροπαλεύει στην εντατική (upd)

Φώτης Ντούλος: Διαψεύστηκαν οι πρώτες πληροφορίες – Χαροπαλεύει στην εντατική (upd)

(upd 21:44) Θρίλερ και ανατροπή στις αρχικές πληροφορίες που ήθελαν τον Φώτη Ντούλο νεκρό. Νοσηλεύεται στην εντατική και φέρεται ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει μέσα στο σπίτι του.

Ο Φώτης Ντούλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολύ αδύναμο σφυγμό όπως (εν τέλει) μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του, κι ενώ Αμερικανικά μέσα αναφέρουν ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Ο Φώτης Ντούλος είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, που έχει εξαφανιστεί από τον περασμένο Μάιο. Ωστόσο το σώμα της δεν έχει βρεθεί.

Ο 52χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας και απαγωγής τον Ιανουάριο για την Τζένιφερ Ντούλος. Για τη δολοφονία επικαλέστηκαν στοιχεία όπως τεστ DNA και υλικό από κάμερες. Ο ίδιος είχε αρνηθεί κάθε εμπλοκή στην εξαφάνιση και τη δολοφονία της.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα αμερικανικά μέσα είχαν αναφέρεις πως βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του Κονέκτικατ.

Αεροφωτογραφίες δείχνουν προσωπικό των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης να βρίσκεται πάνω από έναν άνθρωπο, πιθανόν τον Φώτη Ντούλο.

Σήμερα, ο ομογενής επρόκειτο να εμφανιστεί στο δικαστήριο, κάτι που δεν έγινε.

https://twitter.com/DailyMail/status/1222216532513710080
Ο Φώτης Ντούλος κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, που έχει εξαφανιστεί από τον περασμένο Μάιο. Ωστόσο το σώμα της δεν έχει βρεθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 52χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας και απαγωγής τον Ιανουάριο για την Τζένιφερ Ντούλος. Για τη δολοφονία επικαλέστηκαν στοιχεία όπως τεστ DNA και υλικό από κάμερες. Ο ίδιος είχε αρνηθεί κάθε εμπλοκή στην εξαφάνιση και τη δολοφονία της. Δύο ημέρες μετά, μετά την καταβολή εγγύησης 6 εκατομμυρίων δολαρίων, του είχε επιβληθεί κατ’ οίκον κράτηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.