ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ο κακός χαμός στη Γαλλία: Στα «μαχαίρια» οι σύντροφοι των Μακρόν και Ολλάντ – Δείτε τι έγινε

Ο κακός χαμός στη Γαλλία: Στα «μαχαίρια» οι σύντροφοι των Μακρόν και Ολλάντ – Δείτε τι έγινε

Κακός χαμός έχει γίνει στην Γαλλία μετά την αποκάλυψη του περιοδικού Paris Match ότι η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, κάλεσε σε γεύμα όλες τις προκατόχους της εκτός από μια: Την Ζιλί Γκαγιέ.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η μέχρι σήμερα σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ, έστειλε και οργισμένη επιστολή στην Μπριζίτ Μακρόν με την οποία την εγκαλούσε για την απρέπεια αυτή.

Αιτία της οργής της Γκαγιέ, η οποία δεν έχει παντρευτεί τον Ολάντ, είναι ότι στο γεύμα, εκτός από την Κάρλα Μπρούνι, την σύζυγο του Νικολά Σαρκοζί, η Μπριζίτ Μακρόν είχε προκαλέσει την Βαλερί Τριερβελέρ, την σύντροφο επί 7 χρόνια του Ολάντ την οποία επίσης δεν είχε παντρευτεί.

Το γεύμα έγινε στο Ελιζέ το 2019 αλλά η αποκάλυψη έγινε μετά από ένα αφιέρωμα στο ζεύγος Ολάντ – Γκαγιέ στο περιοδικό Paris Match.

Η Γκαγιέ, αποκαλεί τον Μακρόν προδότη στην επιστολή αυτή με αφορμή την απόφαση του Γάλλου Προέδρου να κόψει την χρηματοδότηση στο Ίδρυμα Γαλλο-αμερικανικής συνεργασίας που έχει ιδρύσει ο Ολάντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απουσία της Γκαγιέ από το γεύμα είχε προκαλέσει αίσθηση τότε αλλά μόλις τώρα η ηθοποιός σπάει την σιωπή της. Στο άρθρο εξηγείται και η απουσία της Γκαγέ από την κηδεία του Ζακ Σιράκ καθώς σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της δεν άντεχε να βλέπει τους Μακρόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.