Πορτογάλος πρόεδρος: Έγινε (ξανά) viral με την… «ιδιαίτερη» χειραψία του (βίντεο)

Πορτογάλος πρόεδρος: Έγινε (ξανά) viral με την… «ιδιαίτερη» χειραψία του (βίντεο)

Ο Πορτογάλος πρόεδρος Μαρτσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα συνεχίζει να κλέβει την παράσταση με τις χειραψίες του, νέο «θύμα» του, ο πρωθυπουργός της Ινδίας. Να θυμίσουμε ότι πριν από δύο χρόνια είχε πιάσει εξαπίνης τον Ντόναλτ Τραμπ.

Ο πρόεδρος της Πορτογαλίας πρόσθεσε στο ρεπερτόριό του με τις ανορθόδοξες χειραψίες μια ακόμη στιγμή αμηχανίας, με «θύμα» αυτή τη φορά τον πρωθυπουργό της Ινδίας, ο οποίος τον υποδέχθηκε στο Νέο Δελχί. Μια σθεναρή και παρατεταμένη χειραψία από τον Πορτογάλο πρόεδρο Μαρτσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την Ινδό ηγέτη, Ναρέντρα Μόντι.

Στο βίντεο από την συνάντησή τους, ο Ντε Σόοουζα εμφανίζεται να αρπάζει το χέρι του Μόντι, το οποίο κουνάει αποφασιστικά με μια σειρά γρήγορων και απότομων κινήσεων. Ο πρωθυπουργός της Ινδίας φαίνεται να αντιμετωπίζει την περίεργη χειραψία με ιδιαίτερη αμηχανία, την οποία μάταια προσπαθεί να κρύψει.(με πληροφορίες από RT)

Το στυλ χειραψίας του Πορτογάλου προέδρου έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη. Πριν από δύο χρόνια, είχε πιάσει εξαπίνης τον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είναι γνωστός για τον δικό του δυναμικό χαιρετισμό, αλλά κόντεψε να χάσει την ισορροπία του όταν ο Ντε Σόουζα του έσφιξε το χέρι.

Οι ασυνήθιστοι χαιρετισμοί του Πορτογάλου ηγέτη δεν περιορίζονται στις συναντήσεις με ομολόγους του από όλο τον κόσμο.

Πέρυσι, είχε γίνει viral βίντεο που τον έδειχνε να υποδέχεται ομάδα μαθητών αρχικά με ένα τρυφερό φιλί και αμέσως μετά με ένα ατσούμπαλο σπρώξιμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.