ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μέχρι που θα έφτανες για να μην χάσεις το κινητό σου; Ηλικιωμένος «γαντζώθηκε» από μηχανάκι κλέφτη (βίντεο)

Μέχρι που θα έφτανες για να μην χάσεις το κινητό σου; Ηλικιωμένος «γαντζώθηκε» από μηχανάκι κλέφτη (βίντεο)

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που ένας θαρραλέος αλλά ταυτόχρονα και απερίσκεπτος πλανόδιος πωλητής γραπώνεται από το «παπάκι» ενός άντρα που το έκλεψε το κινητό τηλέφωνο.

Συγκεκριμένα, ο Καϊγιαφάτ Ουαραουάν πουλούσε χυμός ζαχαροκάλαμου όταν ένας άντρας του άρπαξε το smartphone, στο Τσομπούρι, στην ανατολική Ταϊλάνδη, την περασμένη Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου.

Ο 63χρονος δεν θα άφηνε με τίποτα τον κλέφτη να το σκάσει με το κινητό
Ωστόσο, ο 63χρονος πλανόδιος ήταν αποφασισμένος να μην αφήσει τον κλέφτη να ξεφύγει με το κινητό του τηλέφωνο. Γραπώθηκε από τη σχάρα στο παπάκι του ληστή κι άρχισε να σέρνεται από πίσω του.

Όπως φαίνεται στα πλάνα από κάμερες ασφαλείας σε κοντινό σπίτι, ο 63χρονος άντρας κρατιέται δυνατά από το μηχανάκι, ενώ το σώμα του σέρνεται στο δρόμο.

Ο Καϊγιαφάτ κατόρθωσε να κρατηθεί από τη μηχανή για σχεδόν 25 μέτρα, προτού ο κλέφτης αναγκαστεί να πετάξει το κινητό τηλέφωνο σε κάτι θάμνους. Τότε και μόνο τότε ο 63χρονος πωλητής χαλάρωσε το κράτημά του από το παπάκι.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.