ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Boeing 737 MAX: Συμφωνία οικογενειών των θυμάτων για τηλεδιάσκεψη με τις αρχές που ερευνούν τα αίτια της τραγωδίας

Boeing 737 MAX: Συμφωνία οικογενειών των θυμάτων για τηλεδιάσκεψη με τις αρχές που ερευνούν τα αίτια της τραγωδίας

Η αμερικανική εταιρία παραγωγής αεροσκαφών Boeing Co και οι δικηγόροι των οικογενειών των θυμάτων της συντριβής αεροσκάφους Boeing 737 MAX συμφώνησαν χθες στο δικαστήριο να έχουν τηλεδιάσκεψη με τις αμερικανικές αρχές που διερευνούν, σχετικά με έγγραφα που αναφέρονται στον σχεδιασμό αυτού του τύπου αεροσκάφους.

Τα αεροσκάφη 737 MAX εξακολουθούν να είναι καθηλωμένα, μετά από τα δύο τραγικά δυστυχήματα που στιγμάτισαν την πορεία του αεροσκάφους στην διεθνή αεροπορική αγορά.

Από την πλευρά της, η Boeing αντιστέκεται στην πρόσβαση των δικηγόρων των οικογενειών των θυμάτων της συντριβής του 737 ΜΑΧ πέρυσι στις 10 Μαρτίου, με συνέπεια των θάνατο των 157 επιβαινόντων, ενώ είχε προηγηθεί η συντριβή ενός ακόμη 737 ΜΑΧ της Lion Air με συνέπεια τον θάνατο των 189 επιβαινόντων) σε έγγραφο που σχετίζονται με τον σχεδιασμό, τα συστήματα και τις επιδόσεις του αεροσκάφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δικηγόροι ζητούν να μάθουν γιατί τα αεροσκάφη εξακολούθησαν να πετάνε μετά την πρώτη συντριβή, τονίζοντας ότι τα έγγραφα είναι καθοριστικής σημασίας προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες στην Boeing.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.