ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αφαίρεσαν από τάφο την φωτογραφία του θύματος επειδή θεωρήθηκε προσβλητική (φώτο)

Αφαίρεσαν από τάφο την φωτογραφία του θύματος επειδή θεωρήθηκε προσβλητική (φώτο)

Έκπληκτοι έμειναν οι γονείς ενός 34χρονου που έχει πεθάνει, όταν πήγαν στον τάφο του και είδαν πως έλειπε η πλάκα με την φωτογραφία του.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η οικογένεια, η πλάκα αφαιρέθηκε επειδή θεωρήθηκε προσβλητική.

Η πλάκα είχε την φωτογραφία του, στην οποία ο αποθανών σηκώνει το μεσαίο του δάχτυλο με την επιγραφή «ο αγαπημένος γιος, αδελφός, θείος, ανιψιός και ξάδερφος».

Ο πατέρας του νεκρού, Peter Arthur είναι εξοργισμένος και αναστατωμένος που δεν ενημερώθηκε πως θα αφαιρεθεί η πλάκα.

Έγραψε στον ιστότοπο της Change.org: «Όλα έγιναν λόγω της φωτογραφίας που ο Peter σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο! Είναι γελοίοι οι λόγοι και αυτό δεν είναι αποδεκτό. Δεν μας ενημέρωσαν και δεν σεβάστηκαν την μνήμη του παιδιού μας», ανέφερε και συνέχισε: «Δεύτερον, η εικόνα του Πέτρου είναι τόσο μικρή, που για να την δει κάποιος θα έπρεπε να πάει πολύ κοντά. Η εικόνα είναι στον δικό του χώρο. Θα κινηθούμε νομικά και κάνουμε αυτή την αναφορά για να το αποδείξουμε».

H αναφορά έχει γεμίσει με χιλιάδες υπογραφές από ανθρώπους που είναι θυμωμένοι με την συγκεκριμένη αδικία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.