Σκοτώθηκε ο «Mad» Mike: Εκτοξεύθηκε με αυτοσχέδιο πύραυλο για να δει αν η Γη είναι… επίπεδη (φώτο)

Σκοτώθηκε ο «Mad» Mike: Εκτοξεύθηκε με αυτοσχέδιο πύραυλο για να δει αν η Γη είναι… επίπεδη (φώτο)

Ο 64χρονος «Mad» Mike Hughes έχασε τη ζωή του, όταν συνετρίβη ο αυτοσχέδιος πύραυλος τον οποίο είχε κατασκευάσει για να παρατηρήσει από ψηλά αν η Γη είναι στρογγυλή ή επίπεδη, όπως υποστήριζε ο ίδιος.

Ο αυτοσχέδιος πύραυλος στον οποίο επέβαινε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, κοντά στο Barstow στην Καλιφόρνια, συνετρίβη λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του και ενώ είχε φθάσει σε ύψος μόλις 1.525 μέτρων.

Σύμφωνα με το Metro.co.uk., το αλεξίπτωτό του εθεάθη να πέφτει, χωρίς ο ίδιος να είναι δεμένος σε αυτό.


Το δίκτυο «Science Channel», που βρισκόταν στο σημείο της συντριβής για να απαθανατίσει τις στιγμές της εκτόξευσης, μετέδωσε την τραγική είδηση με ανάρτησή του στο Twitter:

«Ο Mike Hughes έχασε τη ζωή του σήμερα κατά τη διάρκεια μιας προσπάθειας να εκτοξεύσει αυτοσχέδιο πύραυλο. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι με τους φίλους και την οικογένειά του. Ήταν πάντα το όνειρό του να πραγματοποιήσει αυτή την εκτόξευση και το Science Channel ήταν εκεί για να παρουσιάσει το χρονικό του ταξιδιού του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.