ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κι όμως είναι εκλεγμένος: Βουλευτής δείχνει τα γεννητικά του όργανα σε παμπ (βίντεο)

Κι όμως είναι εκλεγμένος: Βουλευτής δείχνει τα γεννητικά του όργανα σε παμπ (βίντεο)

Συγγνώμη ζήτησε ένας συντηρητικός βουλευτής στη Μεγάλη Βρετανία, όταν δημοσιοποιήθηκε βίντεο που τον δείχνει να εκθέτει σε δημόσια θέα τα γεννητικά του όργανα σε παμπ.

Ο βουλευτής του Leigh, James Grundy, φαίνεται να κατεβάζει τα παντελόνια του και να δείχνει τα γεννητικά του όργανα.

Πριν ανοίξει το φερμουάρ του, ο κ. Grundy ακούγεται να λέει: «Θέλω να σιγουρευτώ ότι δεν υπάρχει τρόπος να δείξετε το πρόσωπό μου». Τότε δύο γυναικείες φωνές ακούγονται να του λένε να σηκώσει το «πουκάμισο επάνω», ώστε η βουβωνική χώρα να φαίνεται στην κάμερα. Αφού αποκαλύφθηκε το υλικό, ο κ. Grundy είπε: «Ζητώ συγγνώμη για τις πράξεις μου».

Ο κ. Grundy είναι ο πρώτος συντηρητικός βουλευτής που εκλέγεται στο Leigh εδώ και 97 χρόνια. Η έδρα ανήκε στους Εργατικούς από το 1922. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο γυρίστηκε στις αρχές του 2007, όταν ο κ. Grundy ήταν 26 ή 27 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.