10ετη κάθειρξη σε πρώην πoρνοστάρ: Μίσθωσε επαγγελματία – δολοφόνο για να εκτελέσει τον πρώην της (βίντεο)

10ετη κάθειρξη σε πρώην πoρνοστάρ: Μίσθωσε επαγγελματία – δολοφόνο για να εκτελέσει τον πρώην της (βίντεο)

Η Κατρίνα Ντάνφορθ, που έπαιξε σε ταινίες πoρνό με τα καλλιτεχνικά ψευδώνυμα Λιν Πάσιον και Λιν Πλέζαντ, καταδικάστηκε από δικαστήριο στο Άινταχο των ΗΠΑ, στις 25 Φεβρουαρίου, αφού παραδέχτηκε την ενοχή της σε δύο κατηγορίες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η Ντάνφορθ συζήτησε με γνωστούς της προκειμένου να προσλάβει ένα πληρωμένο εκτελεστή και αφού βρήκε έναν, του ζήτησε να σκοτώσει τον πρώην φίλο της και πατέρα ενός από τα παιδιά της έναντι 5.000 δολαρίων.

Χωρίς να το γνωρίζει, ο πληρωμένος δολοφόνος ήταν μυστικός αστυνομικός. Οι δικηγόροι της ανέφεραν στο δικαστήριο ότι η Ντάνφορθ είχε δύσκολη παιδική ηλικία και είχε υποστεί σεξoυαλική παρενόχληση όταν ήταν έφηβη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η 32χρονη ζήτησε από το δικαστήριο μια ποινή λίγο μεγαλύτερη από 7 χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.