ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σε ισχύ νέα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στη Σλοβενία

Σε ισχύ νέα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στη Σλοβενία

Νέα περιοριστικά μέτρα για την αναχαίτιση της διασποράς του κορωνοϊού τέθηκαν σε ισχύ σήμερα, στη Σλοβενία. Οι Σλοβένοι θα περιορίσουν τις απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις τους στον δήμο όπου διαμένουν μόνιμα, με εξαίρεση όσους εργάζονται σε άλλους δήμους ή εξυπηρετούν άτομα που χρειάζονται φροντίδα.

Επίσης, απαγορεύεται η μετάβαση των πολιτών σε δημόσια πάρκα άλλων περιοχών, πέραν των διοικητικών ορίων των δήμων μόνιμης διαμονής τους.

Τα καταστήματα υπόκειντα, επίσης, σε νέους κανόνες. Τις δύο πρώτες ώρες μετά το άνοιγμα,(από τις 8 ως 10 το πρωί) θα εξυπηρετούν άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας άλλος νέος κανόνας, ο οποίος τέθηκε χθες σε ισχύ, ορίζει ότι οι διαχειριστές των πολυκατοικιών θα φροντίζουν για την απολύμανση -τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα- των κοινόχρηστων επιφανειών (διακόπτες πόρτας, φωτισμού και κουμπιά ανελκυστήρων).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.