Ουρές δεκάδων μέτρων έξω από τα σούπερ μάρκετ – Τα μέτρα αποφυγής συνωστισμού έφεραν… συνωστισμό! (φώτο)

Ουρές δεκάδων μέτρων έξω από τα σούπερ μάρκετ – Τα μέτρα αποφυγής συνωστισμού έφεραν… συνωστισμό! (φώτο)

Όπως φαίνεται τα μέτρα για είσοδο περιορισμένου αριθμού ατόμων στα σούπερ μάρκετ έφεραν περισσότερο συνωστισμό τουλάχιστον εκτός.

Σε συνδυασμό με την απόφαση της επιστροφής στα κανονικά τους ωράρια (είναι κλειστά πλέον την Κυριακή), τα ψώνια έχουν μετατραπεί σε πραγματικό… γολγοθά καθώς οι πολίτες πρέπει να περιμένουν στην ουρά αρκετή ώρα για να ψωνίσουν.

Βέβαια με ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων να έχει μείνει εν μία νυκτί χωρίς εισόδημα οι περισσότεροι περιορίζονται μόνο στα απαραίτητα.

Οι πολίτες φορώντας μάσκες και γάντια περίμεναν υπομονετικά, μέχρι να βγει κάποιος για να εισέλθουν, έτσι ώστε να μην ξεπεραστεί ο αριθμός των πελατών που προβλέπεται από τις σχετικές οδηγίες για την προστασία μας από τον κορωνοϊό.

Έξω από σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στη Γλυφάδα πριν από λίγο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.