ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σκηνές Ουχάν στις Βρυξέλλες: Βγάζουν κρούσμα από πολυκατοικία με γερανό για να μην μολύνει το κτήριο (βίντεο)

Σκηνές Ουχάν στις Βρυξέλλες: Βγάζουν κρούσμα από πολυκατοικία με γερανό για να μην μολύνει το κτήριο (βίντεο)

Εικόνες που θυμίζουν Ουχάν έρχονται από τις Βρυξέλλες, καθώς διασώστες παραλαμβάνουν ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού με γερανό(!) από το σπίτι του.

Οι εικόνες είναι από το Audrghem των Βρυξελλών όπου σύμφωνα με πληροφορίες έπειτα από τηλεφώνημα έσπευσαν να παραλάβουν ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, στο σημείο εκτός από ασθενοφόρο έφτασε και ένα πυροσβεστικό όχημα όπου με τη βοήθεια γερανού έβγαλαν τον ασθενή από το παράθυρο του σπιτιού του ώστε να αποφευχθεί η διασπορά του ιού στο υπόλοιπο οίκημα.

Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία στο οίκημα μπήκε ένας διασώστης με ειδική στολή, έβαλε τον ασθενή στο φορείο και στη συνέχεια τον κατέβασαν για να τον παραλάβει το ασθενοφόρο.

Λίγα λεπτά αργότερα, απολύμαναν με ειδική συσκευή τον άνθρωπο που μπήκε στο διαμέρισμα. Στη συνέχεια αφαίρεσε την στολή και την τοποθέτησε σε νάιλον σακούλα. Ακολούθως ψέκασαν και το πυροσβεστικό όχημα και αναχώρησαν από το σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.