ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Απαράδεκτος δημοσιογράφος για τους νεκρούς στην Κίνα: «Θάβουν Πόκεμον» (βίντεο)

Απαράδεκτος δημοσιογράφος για τους νεκρούς στην Κίνα: «Θάβουν Πόκεμον» (βίντεο)

Σκληρή κατακραυγή δέχθηκε ο δημοσιογράφος του BFMTV και BFM Business, Εμανουέλ Λεσίπρ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του πανεθνικού φόρου τιμής της Κίνας στα χιλιάδες θύματα του κορωνοϊού, σχολίασε ότι «θάβουν Πόκεμον»..

Το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV ζήτησε σήμερα συγγνώμη, για τις «απόλυτα ανάρμοστες» δηλώσεις του δημοσιογράφου, ενώ και ο ίδιος ο Εμανουέλ Λεσίπρ απολογήθηκε για το σχόλιο του.

https://twitter.com/JeanHugon3/status/1246358854465654784

«Σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης των εκδηλώσεων τιμής στα θύματα στην Κίνα, προέβην σε μια απόλυτα ανάρμοστη δήλωση, καθώς πίστευα ότι τα μικρόφωνα ήταν κλειστά. Ήταν απολύτως ανάρμοστο, λυπάμαι ειλικρινά και επαναλαμβάνω τη συγγνώμη μου» είπε αργότερα στο τηλεοπτικό δίκτυο συνεχούς ενημέρωσης.

Το δίκτυο και ο διευθυντής του, Μαρκ Ολιβιέ Φοζιέλ, επίσης ζήτησαν συγγνώμη «μετά την ακούσια μετάδοση απολύτως ανάρμοστων σχολίων στο πλατό, σήμερα το πρωί».

Ο τελευταίος απολογισμός στην Κίνα για τον νέο κορωνοϊό κάνει λόγο για 81.639 κρούσματα και 3.326 νεκρούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.