Βρετανία: 5χρονος παρακαλούσε να κουρευτεί όπως «ένας γέρος» – Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα ξεκαρδιστείτε (βίντεο)

Βρετανία: 5χρονος παρακαλούσε να κουρευτεί όπως «ένας γέρος»  – Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα ξεκαρδιστείτε (βίντεο)

Τα περισσότερα παιδιά ντύνονται με τα ρούχα και τα παπούτσια των γονιών τους, ή βάφονται σαν αυτούς, για να αισθανθούν πιο μεγάλοι, αλλά ο 5χρονος Τζορτζ Μουρ, δεν είναι σαν τα περισσότερα παιδιά. Ήθελε να αλλάξει και το κούρεμά του.

Ο Τζορτζ και ο μεγάλος αδελφός του, ο 7χρονος Χάρι, από το Slade Green του Λονδίνου, παρακολουθούσαν τη βρετανική εκπομπή «You’ve Been Framed!», η οποία δείχνει αστεία βίντεο που έχουν στείλει οι τηλεθεατές, όταν ο Τζορτζ αποφάσισε ότι ήθελε να μοιάζει πιο ξεχωριστός.

Έτσι, άρπαξε την ηλεκτρική μηχανή κουρέματος του μπαμπά του, Κέβιν Μουρ, και την πήγε στον Χάρι, ζητώντας του αν μπορούσε να τον βοηθήσει να κουρέψει τα μαλλιά του, στο στυλ ενός «γέρου άνδρα», όπως του είπε.

Μιλώντας στο SWNS, ο 38χρονος Κέβιν, είπε: «Άφησα τη μηχανή κουρέματος να φορτίζει πάνω, και προφανώς τη βρήκαν τα παιδιά. Και οι δυο τους κατέβηκαν κάτω και γελούσαν τόσο πολύ. Γύρισα να τους κοιτάξω και είδα αυτό το τέραστιο φαλακρό σημείο πάνω στο κεφάλι του Τζορτζ».

Επιχείρηση… κούρεμα «ηλικιωμένου»

Ο μπαμπάς τους, τους είχε πιάσει στα πράσα πάνω που είχαν ξεκινήσει το κούρεμα. Ο μικρός Τζορτζ, είχε ζητήσει από τον αδελφό του, να του ξυρίσει μόνο το πάνω μέρος του κεφαλιού του. Μόλις λοιπόν τους είδε ο Κέβιν, αποφάσισε να πιάσει τη μηχανή και να «αποτελειώσει τη δουλειά».

«Η σύζυγός μου, Ρεμπέκα, έπρεπε να πάει στη δουλειά κι εγώ είχα μείνει με τον Τζορτζ να με παρακαλά να τον κάνω να μοιάζει με “γέρο”», ανέφερε ο Κέβιν. «Δεν ήξερα τι εννοούσε, αλλά εκείνη την ώρα έπαιζε στην τηλεόραση το ‘You’ve Been Framed’ και ο τότε μου έδειξε έναν ηλικιωμένο κύριο με αραιά μαλλιά στην κορυφή και είπε ότι ήθελε αυτό», πρόσθεσε.

Σε αυτό το σημείο, ο Κέβιν ήξερε ότι δεν μπορούσε να αφήσει το γιο του με κομμάτια από τα μαλλιά να λείπουν από το κεφάλι του. «Το βρήκα τόσο αστείο, αλλά αυτό ήθελε, έτσι έκανα το υπόλοιπο του κεφαλιού του με τη μηχανή, όπως ήθελε. Το αποτέλεσμα ήταν απλά εξαιρετικό», είπε.

Μη θέλοντας να αφήσουν τη μαμά έξω από τη διαδικασία, οι τρεις τους πήραν τηλέφωνο τη Ρεμπέκα, η οποία ξέσπασε σε γέλια μόλις είδε τον μικρό Τζορτζ κουρεμένο έτσι.

Ευτυχώς, ο 5χρονος απ’ ό,τι λέει ο μπαμπάς του, δεν έχει μετανιώσει για αυτή του την απόφαση. «Ο Τζορτζ το λατρεύει. Είναι αυτό που ήθελε ακριβώς και είναι κατενθουσιασμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=49&v=U9v3cWDEeI8&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.