ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Β. Πούτιν: «Η κορύφωση του κορωνοϊού δεν έχει περάσει – Να μην επαναληφθούν τα λάθη άλλων χωρών»

Β. Πούτιν: «Η κορύφωση του κορωνοϊού δεν έχει περάσει – Να μην επαναληφθούν τα λάθη άλλων χωρών»

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν υποστήριξε ότι η κορύφωση του κορωνοϊού δεν έχει περάσει ακόμα, ενώ ταυτόχρονα υποστήριξε ότι είναι αρκετά σημαντικό η Ρωσία να μην κάνει τα λάθη άλλων χωρών, αλλά και ταυτόχρονα να μην κάνει και δικά της.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με ειδικούς για την εξέλιξη της κατάστασης με τον COVID-19, επεσήμανε την ανάγκη να μην υπάρξει καθησυχασμός, ενώ όλοι πρέπει να βρίσκονται σε επαγρύπνηση.

«Παρακολουθούμε προσεκτικά την κατάσταση και λαμβάνουμε υπόψιν τις θετικές και αρνητικές εμπειρίες άλλων χωρών. Για μια ακόμη φορά, τονίζω πως η κορύφωση της επιδημίας δεν έχει ακόμη περάσει. Τώρα είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην επαναληφθούν τα λάθη άλλων χωρών, όπως επίσης και να μην κάνουμε δικά μας. Πρέπει να βγάλουμε συμπεράσματα με βάση τη θέση της ιατρικής και επιστημονικής κοινότητας», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ρωσίας.

Υπενθυμίζεται άλλωστε πως ο Ρώσος πρόεδρος κάνει το τεστ για κορωνοϊό όσο συχνά είναι απαραίτητο, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Όπως πρόσθεσε, όταν πρόκειται για προσωπικές συναντήσεις με μικρό αριθμό ανθρώπων, ο πρόεδρος συμμετέχει σε αυτές.

Οι άνθρωποι που συναντώνται μαζί του υποβάλλονται σε ενδελεχή ιατρική εξέταση και επίσης κάνουν εκ των προτέρων το τεστ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για τις χειραψίες που κάνει ο πρόεδρος Πούτιν, «αυτές γίνονται με ανθρώπους που έχουν ελεγχθεί εξονυχιστικά, γι’ αυτό στις συγκεκριμένες περιπτώσεις ο πρόεδρος επιτρέπει να τηρούνται οι συνήθεις κανονισμοί χαιρετισμού που θεωρούνται κατάλληλοι γι’ αυτόν» πρόσθεσε, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.