ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΗΠΑ: Πυροβόλησε τη σύντροφο του κι έπειτα αυτοκτόνησε γιατί νόμιζε ότι είχαν κολλήσει κορωνοϊό – Τελικά ήταν αρνητικοί

ΗΠΑ: Πυροβόλησε τη σύντροφο του κι έπειτα αυτοκτόνησε γιατί νόμιζε ότι είχαν κολλήσει κορωνοϊό – Τελικά ήταν αρνητικοί

Ένας άνδρας που φοβόταν ότι εκείνος και η σύντροφός του είχαν κολλήσει κορωνοϊό αφού πρώτα την πυροβόλησε έστρεψε το όπλο ε εκείνον. Το τραγικό γεγονός, σύμφωνα με το New York Post, συνέβη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Ο 54χρονος Patrick Jesernik και η 59χρονη Cheryl Schriefer βρέθηκαν νεκροί από τις αστυνομικές αρχές στο σπίτι τους στο Lockport Township. Και οι δύο ήταν τελικά αρνητικοί στον Covid-19.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές του Ιλινόις, βρέθηκε σε διαφορετικά δωμάτια ενώ και οι δύο είχαν τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι. Δίπλα στον Jesernik ήταν και το όπλο που χρησιμοποίησε. Οι γονείς του Jesernik ήταν αυτοί που κάλεσαν την αστυνομία γιατί είχαν μέρες να ακούσουν νέα από το γιο τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγες μέρες από τη δολοφονία-αυτοκτονία η Schriefer έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό καθώς αντιμετώπιζε δυσκολία στην αναπνοή της. Η ίδια πίστευε, σύμφωνα με όσα λέει η οικογένειά της, ότι και οι δύο είχαν κολλήσει τον ιό. Η αυτοψία που έγινε την περασμένη Παρασκευή έδειξε ότι ήταν και οι δύο αρνητικοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.