Συγκινητική κίνηση από 5χρονη σε 93χρονο γείτονα: «Δεν είσαι μόνος» (φώτο)

Συγκινητική κίνηση από 5χρονη σε 93χρονο γείτονα: «Δεν είσαι μόνος» (φώτο)

Με ένα γλυκό γράμμα η 5χρονη Κίρα σκόρπισε ελπίδα και αισιοδοξία στις «μαυρες» μέρες τπυ σήμερα.

Συγκεκριμένα, η μικρή Βρετανίδα έστειλε γράμμα, σε έναν 93χρονο που μένει στο διπλανό σπίτι.

Επειδή ανησυχούσε για τον ηλικιωμένο γείτονά της και αποφάσισε να τον ενημερώσει σχετικά. Έτσι ο παππούς όταν άνοιξε τον φάκελο διάβασε τα εξής:

«Ήθελα μόνο να δω αν είσαι καλά. Σου ζωγράφισα ένα ουράνιο τόξο για να σου θυμίσω ότι δεν είσαι μόνος. Σε παρακαλώ, αν μπορείς, γράψε μου κι εσύ».

Συγκινημένος ο 93χρονος άνδρας της απάντησε αμέσως:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα το γράμμα σου και μπορώ να πω οτι κρατιέμαι καλά. Όπως κι εσύ είμαι σε απομόνωση και ήταν πολύ όμορφο που διάβασα οτι νοιάζεσαι για μένα. Το όνομά μου είναι Ρον, είμαι 93 και ήμουν ο πρώτος που ήρθα στη γειτονιά το 1955. Από τότε μένω εδώ. Η κατάσταση με τον κορωνοϊό είναι πολύ άσχημη και όλοι μας πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο ώστε να το ξεπεράσουμε. Η ζωγραφιά σου είναι εξαιρετική και θα την βάλω στο παράθυρό μου για να τη βλέπει ο κόσμος. Σ’ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες και ελπίζω σύντομα να βγεις σύντομα από την απομόνωση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το γράμμα ανέβασε στα social media η εγγονή του 93χρονου με την επισήμανση ότι έκανε τους πάντες να χαμογελάσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.