ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συναγερμός στο αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκολ»: Βρέθηκαν 50 κρούσματα κορωνοϊού

Συναγερμός στο αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκολ»: Βρέθηκαν 50 κρούσματα κορωνοϊού

Ο κορωνοϊός φαίνεται πως «χτύπησε» ένα ακόμα αεροπλανοφόρο, μετά το «Ρούσβελτ» των ΗΠΑ. Αυτή τη φορά πρόκειται για το γαλλικό «Σαρλ ντε Γκολ»

Στα 50 ανήλθαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα από τον νέο κορωνοϊό στο πλήρωμα του αεροπλανοφόρου «Σαρλ ντε Γκολ», σύμφωνα με το γαλλικό υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με το υπουργείο, τα τεστ διεξήχθησαν μετά την υποψία ότι 40 μέλη του πληρώματος είχαν νοσήσει από τον COVID-19.

«Τα τεστ επιβεβαίωσαν 50 κρούσματα κορωνοϊού. Τρεις ναυτικοί απομακρύνθηκαν προληπτικά με αεροσκάφος, για να διακομιστούν σε νοσοκομείο στη Γαλλία», ανέφερε το υπουργείο Άμυνας σε ανακοίνωσή του.

Πρόσθεσε, παράλληλα, ότι το αεροπλανοφόρο βρίσκεται καθ’οδόν για την Τουλόν.

Τουλάχιστον 155 επιβεβαιωμένα κρούσματα στο αεροπλανοφόρο «Roosevelt» μέχρι στιγμής

Τα κρούσματα του κορωνοϊού (COVID-19) αυξάνονται, καθώς μόνο στο αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Theodore Roosevelt» έχουν επιβεβαιωθεί -μέχρι στιγμής- τουλάχιστον 155 περιπτώσεις.

Το Ναυτικό των ΗΠΑ ανακοίνωσε στις 4 Απριλίου ότι ο αριθμός των ναυτών του αεροπλανοφόρου, που έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό, έχει αυξηθεί κατά 13%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως εκ τούτου, σε σύνολο περίπου 5.000 ανθρώπων, έχει ελεγχθεί το 44% των ναυτών και έτσι έχουν καταγραφεί -έως τώρα- τα 155 επιβεβαιωμένα κρούσματα του COVID-19.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.