Χρήστης του Tik Tok χορεύει ανέμελος όταν εμφανίζεται πίσω του ένα… φάντασμα (βίντεο)

Χρήστης του Tik Tok χορεύει ανέμελος όταν εμφανίζεται πίσω του ένα… φάντασμα (βίντεο)

Σκηνή από ταινία θρίλερ θυμίζει το βίντεο χρήστη του Tik Tok.

Viral έγινε το βίντεο ενός χρήστη του Tik Tok, ο οποίος κατέγραφε στην κάμερα τον χορό του, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε και εξαφανίστηκε σχεδόν άμεσα από πίσω του… κάτι που έμοιαζε με φιγούρα. Κι όλα αυτά, ενώ ο ίδιος υποστήριξε πως τη στιγμή εκείνη στο σπίτι δεν υπήρχε κανείς άλλος εκτός από αυτόν.

Ο Rueben (ή αλλιώς @reubix_cube για το Tik Tok) σοκαρίστηκε μόλις είδε το βίντεο και την υποτιθέμενη φιγούρα, όπως ομολόγησε.

Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί. Προηγουμένως, ο Rueben είχε «ανεβάσει» ένα νέο βίντεο στο οποίο ανέφερε πως η συγκεκριμένη φιγούρα έχει εμφανιστεί και στον παρελθόν, σε άλλο σημείο του σπιτιού.

«Έχω αρρωστήσει, με πονάει το στομάχι μου, δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ, θέλω απαντήσεις!» τόνισε ο Rueben, απαντώντας στα σχόλια που συνόδευσαν τα βίντεό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είναι φυσικό, πολλοί ήταν οι χρήστες του δικτύου που θεώρησαν πως η ιστορία αυτή είναι «στημένη» από τον Rueben, σε μια προσπάθεια να αυξήσει το κοινό των 54.000 followers που ήδη διαθέτει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.