Τι άλλο θα δούμε: Καθολικός ιερέας στο Ντιτρόιτ έκανε αγιασμό με… νεροπίστολο (βίντεο-φωτο)

Τι άλλο θα δούμε: Καθολικός ιερέας στο Ντιτρόιτ έκανε αγιασμό με… νεροπίστολο (βίντεο-φωτο)

Ένας καθολικός ιερέας στο Ντιτρόιτ βγήκε στην είσοδο του ναού και έρανε τους πιστούς με αγιασμό χρησιμοποιώντας… νεροπίστολο!

Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media από την εκκλησία του Αγίου Αμβροσίου δείχνουν τον αιδεσιμώτατο Τίμοθι Πελκ να ρίχνει αγιασμό το Πάσχα με νεροπίστολο σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

Ο ιερέας, όπως φαίνεται, φορούσε μάσκα, προσωπίδα αλλά και γάντια ως επιπλέον μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.


Μιλώντας στο BuzzFeed News ο αιδεσιμώτατος Πελκ δήλωσε ανήσυχος για την αντίδραση του Βατικανού αλλά, όπως λέει, «δεν έχω ακούσει κάτι».

Όπως εξήγησε αυτή ήταν η λύση για να συνεχίσει την παράδοση του αγιασμού για τους πιστούς στο Πάσχα των Καθολικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αιδεσιμώτατος Πελκη δηλώνει πρόθυμος να ξεκινήσει τις Θείες Λειτουργίες από την ερχόμενη Κυριακή αλλά όπως λέει δυσκολεύεται να βρει πιστούς που θέλουν να συμμετέχουν γιατί «ο κόσμος φοβάται και δεν τους κατηγορώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.