Άρρωστο πάθος: Έχει έρωτα με τις… σαγιονάρες – Έκλεψε 126 ζευγάρια για «συνεύρεση» μαζί τους (βίντεο)

Άρρωστο πάθος: Έχει έρωτα με τις… σαγιονάρες – Έκλεψε 126 ζευγάρια για «συνεύρεση» μαζί τους (βίντεο)

Ο 24χρονος Θίραπατ Κλάγια συνελήφθη έπειτα από δεκάδες καταγγελίες από απελπισμένους πολίτες που δεν τους είχε αφήσει παντόφλα για παντόφλα.

Τελικά, οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη, μέσω των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Φτάνοντας στο σπίτι του στο Νοταμπούρι της κεντρικής Ταϊλάνδης το απόγευμα της Κυριακής 24 Μάη, οι αστυνομικοί βρήκαν εκεί 126 ζευγάρια κλεμμένες σαγιονάρες και τον συνέλαβαν.

Ο νεαρός άντρας ομολόγησε ότι έκλεψε τις παντόφλες και όπως είπε τις φορούσε μέσα στο σπίτι, καθώς τον ερέθιζαν.

Όπως είπε, αφού τις φορούσε για αρκετές ώρες, μετά τις αγκάλιαζε και τις φιλούσε, προτού γδυθεί κι αρχίσει να τις τρίβει πάνω στο κορμί του. Στη συνέχεια, όπως ο ίδιος ανέφερε, έκανε σεξ μαζί τους.

Όταν «ολοκλήρωνε» πάνω σε ένα ζευγάρι, το πέταγε στην άκρη κι έβγαινε για να βρει καινούριες σαγιονάρες για να ικανοποιήσει το πάθος του για πλαστικό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι χρειάστηκε περισσότερο από δύο χρόνια για να συγκεντρώσει την εντυπωσιακή σε μέγεθος συλλογή του, η οποία αποτελούνταν από δεκάδες διαφορετικές μάρκες, μεγέθη και χρώματα, με όλες τους να είναι πολυ-φορεμένες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.