Μινεάπολη: Λιντσάρισαν ιδιοκτήτη μαγαζιού που προσπαθούσε να προστατεύσει το μαγαζί του (βίντεο)

Μινεάπολη: Λιντσάρισαν ιδιοκτήτη μαγαζιού που προσπαθούσε να προστατεύσει το μαγαζί του (βίντεο)

Στις ΗΠΑ στις διαδηλώσεις που άρχισαν μετά από τον θάνατο ενός μαύρου από αστυνομική βία, ιδιοκτήτης μαγαζιού που θέλεις να προστατεύσει το μαγαζί του με κάθε μέσο κρατώντας ακόμα και μεγάλο μαχάιρι ενάντια σε αυτούς που το λεηλατούσαν, λιντσαρίστηκε και από τους διαδηλωτές.

Οι διαδηλώσεις που άρχισαν στη Μινεάπολη που κυβερνάται από τους Δημοκρατικούς, επεκτάθηκαν και σε άλλες πολιτείες και εντέλει κηρύχθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας σε 16 επαρχίες και 25 πόλεις. Κατά τις διαμαρτυρίες που μετατράπηκαν σε βίαιες δράσεις, πυρπολήθηκαν πολλά κτίρια και αστυνομικά τμήματα, ενώ λεηλατήθηκαν μαγαζιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.