ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καμία έκπληξη: Οι Τ.Μπους και η Μ.Ρόμνει δεν στηρίζουν τον Ν.Τραμπ – Δεν τον είχαν στηρίξει ούτε το 2016

Καμία έκπληξη: Οι Τ.Μπους και η Μ.Ρόμνει δεν στηρίζουν τον Ν.Τραμπ – Δεν τον είχαν στηρίξει ούτε το 2016

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι New York Times, βάσει των τελευταίων δημοσκοπήσεων, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, συνεχίζει να έχει την ευρεία αποδοχή στο κόμμα του, με περισσότερους εκλεγμένους αξιωματούχους του Ρεπουμπλικανού κόμματος να είναι διατεθειμένοι να τον στηρίξουν σήμερα, απ’ ό,τι τέσσερα χρόνια πριν.

Ακόμα κι αυτοί που έχουν αποφασίσει να μην τον στηρίξουν, διχάζονται ως προς το αν πρέπει να δείξουν ανοιχτά την αποδοκιμασία τους για τον Τραμπ ή ακόμη και την στήριξή τους για τον μεγάλο του αντίπαλο, τον Μπάιντεν πάντως χωρίς να προκαλούν έκπληξη καθώς ανακοινώνουν ότι δεν θα στηρίξουν τον νυν πρόεδρο ρεμπουμπλικανοί που ούτε το 2016 τον είχαν στηρίξει.

​Το ρεπορτάζ των NYT αναφέρει ότι ο πρώην πρόεδρος Τζορτζ Μπους και ο Γερουσιαστής Μιτ Ρόμνεϊ δεν θα στηρίξουν την επανεκλογή Τραμπ, ενώ και ο Τζεμπ Μπους δεν είναι ακόμα σίγουρος για την ψήφο του.

Η Σίντι ΜακΚέιν, χήρα του Γερουσιαστή Τζον Μακέιν, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα στηρίξει Μπάιντεν, ωστόσο μπορεί να μην το κάνει δημόσια καθώς ο γιος της προσβλέπει σε πολιτική καριέρα στο κόμμα των Ρεπουμπλικανών.

​Τα σταθερά πρόσωπα στο πλευρό του περιλαμβάνουν άτομα με μεγάλη επιρροή, όπως ο Μιτς ΜακΚόνελ, ο Τεντ Κρουζ και η Λίντσεϊ Γκράχαμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.