Σκωτία: Άνδρας security έγινε παγκόσμιο viral – Κράτησε ομπρέλα σε σκύλο για να μη βραχεί (βίντεο-φωτο)

Σκωτία: Άνδρας security έγινε παγκόσμιο viral – Κράτησε ομπρέλα σε σκύλο για να μη βραχεί (βίντεο-φωτο)

Παγκόσμιο viral έγινε ένας άνδρας security σε σούπερ μάρκετ της Σκωτίας.

Έξω από το κατάστημα Morrison’s στο Giffnock, ένας από τους πελάτες είχε δέσει τον σκύλο του για να κάνει μερικά ψώνια όταν άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς στο East Renfrewshire. Το γκόλντεν ριτρίβερ δεν μπορούσε να μετακινηθεί για να βρει καταφύγιο και ο αξιωματικός ασφαλείας πλησίασε το φιλικό τετράποδο κρατώντας μια ομπρέλα για να μη βραχεί.

Κάτοικος της περιοχής, έτυχε να περνά από το σημείο και φωτογράφισε το τρυφερό στιγμιότυπο, αναρτώντας την φωτογραφία στο Twitter. «Μπράβο σε αυτόν τον άνδρα σεκιούριτι των Morrisons που κράτα αυτό το καλό αγόρι στεγνό. Είπε «δεν ξέρεις πώς νιώθουν οι σκύλοι για τη βροχή».

https://twitter.com/davidjcherry/status/1277431011140415491

Η ανάρτηση της 25χρονης Mel Gracie διαδόθηκε πέρα από τα τοπικά σύνορα, με 20.000 share και 147.000 like. Όπως ήταν φυσικό, σχεδόν αμέσως αναγνωρίστηκε και ο «ήρωας» της συννεφιασμένης ημέρας, ο Ethan Dearman, που σχολίασε κάτω από την εικόνα: «Δεν περίμενα ότι θα γίνω viral στο twitter έτσι. Ήξερα ότι έκανα μερικούς ανθρώπους να χαμογελάσουν αλλά αυτό είναι το κάτι άλλο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο επίσημος λογαριασμός των Morrisson’s σχολίασε «Αξιαγάπητο!» και λίγο αργότερα ο ιδιοκτήτης του σκύλου ευχαρίστησε τον Dearman, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την εποχή που ο γλυκύτατος Freddie ήταν ακόμη κουτάβι. «Ευχαριστώ τον @dearmanethan που κράτησε την ομπρέλα πάνω από τον Freddie όταν άρχισε να βρέχει. Τόσο ευγενικό. Είναι επίσης το ίδιο καλός με τον αδελφό μου Στιούαρτ, τον μπαμπά μου και τον Freddie! Εδώ ο Freddie όταν ήταν ακόμη κουτάβι!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.