ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καναδάς: Ένοπλος μπήκε στην πρωθυπουργική κατοικία – Απουσίαζε ο Τζ. Τριντό

Καναδάς: Ένοπλος μπήκε στην πρωθυπουργική κατοικία – Απουσίαζε ο Τζ. Τριντό

«Συναγερμός» σήμανε στην οικεία του Καναδού πρωθυπουργού, Τζάστιν Τριντό, όταν η αστυνομία αντιλήφθηκε πως ένας ένοπλος άνδρας κατάφερε να μπει στον περιβάλλοντα χώρα.

Ο Καναδός πρωθυπουργός και η οικογένειά του μένουν εντός του κτήματος του Ρίντο Χολ, εκεί όπου βρίσκεται και η κατοικία της γενικής κυβερνήτριας Τζούλι Παγιέτ, η οποία είναι η επίσημη εκπρόσωπος της βασίλισσας Ελισάβετ στη χώρα. Πρόκειται για μια δασωμένη έκταση περίπου μισού τετραγωνικού χιλιομέτρου, στην Οτάβα.

«Περίπου στις 6.40 το πρωί, τοπική ώρα, ένας ένοπλος άνδρας κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στο χώρο. Ο πρωθυπουργός και η γενική κυβερνήτρια δεν βρίσκονταν εκεί τη στιγμή του συμβάντος», ενημέρωσε η Βασιλική Καναδική Έφιππη Αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης συνελήφθη χωρίς να σημειωθεί κάποιο επεισόδιο. Εκπρόσωπος του Τζάστιν Τριντό επιβεβαίωσε ότι ο 48χρονος πρωθυπουργός δεν ήταν στην επίσημη κατοικία του, χωρίς να ξεκαθαρίσει πού βρίσκεται αυτήν τη στιγμή. Τα καναδικά ΜΜΕ αναφέρουν πως διαμένει, αυτό το διάστημα, στη θερινή κατοικία του, η οποία απέχει περίπου 35 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Οτάβας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.