ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρωσία: Αστυνομικός ζει με μία σφαίρα στο κεφάλι και γιορτάζει δεκαετή επέτειο (φώτο)

Ρωσία: Αστυνομικός ζει με μία σφαίρα στο κεφάλι και γιορτάζει δεκαετή επέτειο (φώτο)

Μία αρκετά περίεργη είδηση φτάνει από την Ρωσία και πιο συγκεκριμένα από την Αγία Πετρούπολη, αφού ένας πρώην αστυνομικός αποκάλυψε ότι εδώ και δέκα χρόνια ζει με μία σφαίρα σφηνωμένη στον εγκέφαλο και σήμερα συμπληρώνει δέκα χρόνια… μαζί της.

Στον 36χρονο Βλαντιμίρ Κρούτοφ, δόθηκε μία στα εκατομμύριο πιθανότητες να επιβιώσει αφού τραυματίστηκε σε πυροβολισμό συμμοριών στην Αγία Πετρούπολη και του καρφώθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι.

Οι ακτινογραφίες δείχνουν πώς η σφαίρα παραμένει κολλημένη στο πάνω μέρος του κεφαλιού του Ρώσου αστυνομικού, με τους χειρουργούς να αρνούνται να την αφαιρέσουν λόγω του 99% κινδύνου θανάτου από χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τον Βλαντιμίρ, η βολή – από ένα περίστροφο Nagan διαμέτρου 7,62 – μπήκε στη βάση του κρανίου του και πέρασε από ολόκληρο τον εγκέφαλό του.

Ο συνάδελφός του αστυνομικός Ντμίτρι Βόρονιν, τότε 26 ετών, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, αφού οι αστυνομικοί έπεσαν σε ληστεία συμμοριών σε ένα κέντρο τυχερών παιχνιδιών.

Οι γιατροί ήταν έκπληκτοι που ο αστυνομικός – ο οποίος πήρε σύνταξη αναπηρίας μετά τον τραυματισμό – συνέχισε να ζει μια φυσιολογική ζωή, παντρεύτηκε τη γυναίκα του ενώ έκανε και ένα παιδί.

Η σφαίρα άφησε μια τρύπα σε διάμετρο μεγαλύτερη από μία ίντσα στη βάση του κρανίου του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας για τη στιγμή που πυροβολήθηκε, ο Βλαντιμίρ είπε: «Παρατηρήσαμε τρεις άντρες με σαφώς εγκληματικά πρόσωπα και τους προκαλέσαμε. Ακολούθησε μάχη και ο συνάδελφός του, του φώναζε πως υπάρχει όπλο και να προσέχει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.