ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φρίκη στο Τέξας: Νονά ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 5χρονη βαφτιστήρα της (φωτό)

Φρίκη στο Τέξας: Νονά ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 5χρονη βαφτιστήρα της (φωτό)

Ένα 5χρονο κορίτσακι από τη Λουιζιάνα φέρεται να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τη νονά της.

Η 32χρονη Brenika Lott κατηγορείται για την δολοφονία της 5χρονης βαφτιστήρας της, Daviana Landry. Σύμφωνα με την οικογένεια της Daviana, το μικρό κορίτσι πήγε να επισκεφτεί τη νονά της στο Τέξας.

Πέντε ημέρες μετά ήταν νεκρή. Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της Brenika Lott στις 26 Ιουνίου. Όταν έφτασαν, βρήκαν την 32χρονη να κάνει Κ.Α.Ρ.Π.Α στην 5χρονη.

Το κορίτσι είχε μώλωπες στα χέρια, τον θώρακα και το πρόσωπο ενώ τα μάτια της ήταν «πρησμένα», σύμφωνα με όσα αναφέρει το κατηγορητήριο.

Η Lott φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως ξύπνησε εκείνη την ημέρα και βρήκε την Daviana χωρίς τις αισθήσεις της. Όταν ρωτήθηκε για τα τραύματα του κοριτσιού, φέρεται να υποστήριξε πως ήταν από τσιμπήματα κουνουπιών, ενώ για εκείνο στο πίσω μέρος του κεφαλιού της Daviana, πως ήταν ατύχημα επειδή γλίστρησε.

Ωστόσο, ο 11χρονος γιος φέρεται να δήλωσε στην αστυνομία πως είδε την μητέρα του να χαστουκίζει, να πνίγει και να χτυπά το παιδί. Φίλοι της μητέρας της Daviana, Safiyaa Landry, λένε πως περνά πάρα πολύ δύσκολα.

«Συνήθως την έχει μαζί της, στο πλευρό της. Και αυτό πλέον χάθηκε… Είναι ένας βασικός λόγος για τον οποίο δεν μπορεί να σταματήσει το κλάμα, επειδή είχε συνηθίσει τόσο πολύ σε αυτήν την αγάπη και το δέσιμο που είχε με την κόρη της», είπε φίλος της οικογένειας. Η Brenika Lott έχει προφυλακιστεί με εγγύηση 1 εκατ. δολαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.