ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άνοιξε μετά από 4 μήνες η Σαγράδα Φαμίλια – «Πριβέ» ξενάγηση για τους εργαζομένους στην υγεία (φώτο)

Άνοιξε μετά από 4 μήνες η Σαγράδα Φαμίλια – «Πριβέ» ξενάγηση για τους εργαζομένους στην υγεία (φώτο)

Άνοιξε και πάλι τις πύλες της η Σαγράδα Φαμίλια στη Βαρκελώνη, δίνοντας την ευκαιρία στους εργαζόμενους να βρεθούν μόνοι τους στην συνήθως κατάμεστη από τουρίστες γιγαντιαία Βασιλική σε ένδειξη της αναγνώρισης του έργου τους στη διάρκεια της πανδημίας.

Στην εκκλησία οδήγησε εκπροσώπους των εργαζομένων στον τομέα υγείας ο αρχιεπίσκοπος της Βαρκελώνης Ζοάν Γιοσέπ Ομέλα.

Άνοιξε μετά από 4 μήνες

Η Σαγράδα Φαμίλια, ένα από τα πιο διάσημα έργα του αρχιτέκτονα Αντονι Γκαουντί στη Βαρκελώνη, έκλεισε πριν από σχεδόν τέσσερις μήνες, αλλά για τα επόμενα δύο σαββατοκύριακα θα είναι ανοιχτή για τους εργαζόμενους πρώτης γραμμής, περιλαμβανομένων εκείνων στον τομέα υγείας, των αστυνομικών και των μελών μη κυβερνητικών οργανώσεων.

Στόχος είναι να αναγνωριστεί και να τιμηθεί ο ρόλος των κατοίκων της Βαρκελώνης, “κυρίως εκείνων που βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή δίνοντας την μάχη κατά της Covid-19”, σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της εκκλησίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε μια δεύτερη φάση η διάσημη εκκλησία θα υποδεχτεί δωρεάν τους κατοίκους της Βαρκελώνης και σε μια τρίτη τους ντόπιους και ξένους τουρίστες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.