ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Φρίκη: Αρουραίοι κατασπάραξαν κοριτσάκι μες στην κούνια του

Φρίκη: Αρουραίοι κατασπάραξαν κοριτσάκι μες στην κούνια του

Φριχτό θάνατο βρήκε τετράχρονο κοριτσάκι στο Μπρισμπέιν, της Αυστραλίας, όταν αρουραίοι ανέβηκαν στην κούνια που κοιμόταν και το κατασπάραξαν.

Η μικρή Ουίλοου Νταν, η οποία έπασχε από σύνδρομο Ντάουν, βρέθηκε νεκρή μετά την επίθεση από τα τρωκτικά που δέχθηκε, ανήμπορη να αντιδράσει. Οι γονείς της, ο Μαρκ Τζέιμς και η μητριά της Σάνον Λέι, συνελήφθησαν για παραμέληση ανηλίκου κι αναμένεται να τους απαγγελθούν και κατηγορίες για φόνο εξ αμελείας.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας σοκάρουν, καθώς η σορός της ήταν σε πλήρη αποσύνθεση. Όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση είχε τόσο βαθιά τραύματα, που ο θάνατός της ήταν σχεδόν ακαριαίος. Μάλιστα, οι πληγές είχαν προκληθεί από είκοσι και πλέον αρουραίους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο θάνατος του παιδιού έχει προκαλέσει σοκ στην Αυστραλία. Σε ένδειξη πένθους και για να τιμηθεί η μνήμη της διοργανώθηκε εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας αφέθηκαν εκατοντάδες πεταλούδες. «Ήταν τιμή μου και είμαι χαρούμενη για όσα έκανα για τη Γουίλοου. Να πετάει ψηλά και να είναι στην αγκαλιά της μαμάς της για πάντα», ανέφερε σχετικά μια κάτοικος της περιοχής, που συμμετείχε στην εκδήλωση στη μνήμη της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.