Υπάλληλος κατάφερε να «σώσει» ένα ποδήλατο και περίμενε ώρες μετά για να το δώσει στον ιδιοκτήτη του (φωτό)

Υπάλληλος κατάφερε να «σώσει» ένα ποδήλατο και περίμενε ώρες μετά για να το δώσει στον ιδιοκτήτη του (φωτό)

Ένας εργάτης σε σιδηρόδρομο στο Λονδίνο αντιμετώπισε έναν κλέφτη που προσπαθούσε να πάρει το ποδήλατο κάποιου και στη συνέχεια περίμενε τέσσερις ώρες μετά τη βάρδια του για να το επιστρέψει.

Ο Αμπντούλ Ελ Γκαγιάρ, 31 ετών, έφευγε από τη δουλειά του όταν είδε έναν άντρα που προσπαθούσε να κόψει την κλειδαριά του ποδηλάτου κάποιου με κοπτήρες έξω από το σταθμό Cannon Street.

Σε δηλώσεις του είπε: «Άκουσα τον ήχο μιας κλειδαριάς να σπάει και δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Δεν μπορούσα να το αφήσω να συμβεί».

«Του είπα δεν είναι δικό σου και άρχισα να φωνάζω. Έχω ένα ποδήλατο και ξέρω τι αξία έχει για κάποιους ανθρώπους. Ο τύπος τελικά σταμάτησε και έφυγε. Έβαλα το ποδήλατο σε ασφαλή χώρο αποθήκευσης επειδή η κλειδαριά είχε σπάσει», είπε ο εργαζόμενος στον σταθμό.

Το ποδήλατο ανήκε στον 39χρονο Steve Farmer, ο οποίος εργάζεται κοντά στο σταθμό. Ο Steve, από το Guildford στο Surrey, επέστρεψε τέσσερις ώρες αργότερα και σύντομα συνειδητοποίησε ότι το ποδήλατό του δεν ήταν εκεί, και πανικοβλήθηκε.

«Είχα εκνευριστεί. Ήμουν ενοχλημένος που είχα χρησιμοποιήσει μια κακή κλειδαριά για να το κλειδώσω», είπε ο ιδιοκτήτης ο οποίος πήγε μέσα στον σταθμό στις κάμερες ασφαλείας.

Αλλά στο δρόμο του για να ρωτήσει σχετικά με τα πλάνα ασφαλείας, ο Steve συναντήθηκε από τον Abdul, ο οποίος τον περίμενε υπομονετικά.

Έτσι του επιστράφηκε το ποδήλατο και μάλιστα ανήρτησε και φωτογραφία με τον Αμπντούλ στο Facebook.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.facebook.com/steve.farmer.37853/posts/10163986852510121
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.