Η Ινδία σκαρφάλωσε στην 3η θέση των κρουσμάτων παγκοσμίως – Άφησε πίσω της την Ρωσία

Η Ινδία σκαρφάλωσε στην 3η θέση των κρουσμάτων παγκοσμίως – Άφησε πίσω της την Ρωσία

H κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων στην Ινδία έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα στην χώρα, με τα νούμερα να ανέρχονται σε σχεδόν 700.000 και πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης παγκοσμίως.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας, το προηγούμενο 24ωρο καταγράφηκαν πάνω από 23.000 νέα κρούσματα μόλυνσης, αριθμός ελαφρά χαμηλότερος από αυτόν που είχε ανακοινωθεί μία ημέρα νωρίτερα και ανερχόταν σε σχεδόν 25.000. Συνολικά, τα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 ανέρχονται πλέον σε 697.358.

Οι θάνατοι εξαιτίας της COVID-19 έχουν φθάσει σχεδόν τους 20.000 — ανέρχονται σε 19.963, κατά τα δεδομένα του υπουργείου Υγείας. Η Ινδία πλέον έχει καταγράψει τα περισσότερα κρούσματα μόλυνσης από τον κορονοϊό μετά τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία. Ο αριθμός τους είναι οκταπλάσιος από αυτόν που έχει καταγραφεί επισήμως στην Κίνα, χώρα με παρόμοιο μέγεθος πληθυσμού, όπου ο SARS-CoV-2 προσέβαλε για πρώτη φορά τον άνθρωπο στα τέλη της περασμένης χρονιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξιωματούχοι της ινδικής κυβέρνησης έκαναν γνωστό ότι ανακλήθηκε η απόφαση να ανοίξει ξανά τις πόρτες του το Ταζ Μαχάλ, ο πιο γνωστός τουριστικός προορισμός στη χώρα (στην πόλη Άγκρα, 200 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από το Νέο Δελχί), η οποία επρόκειτο να τεθεί σε εφαρμογή σήμερα, καθώς καταγράφεται έξαρση των νέων κρουσμάτων μόλυνσης στην περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.