ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τουρκία: Φωτιά ξέσπασε σε δασική πυρκαγιά στην Καλλίπολη – Τεράστιες ζημιές

Τουρκία: Φωτιά ξέσπασε σε δασική πυρκαγιά στην Καλλίπολη – Τεράστιες ζημιές

Σκληρή μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες με σκοπό να καταφέρουν να περιορίσουν την φωτιά που έχει ξεσπάσει στη χερσόνησο της Καλλίπολης, στη βορειοδυτική Τουρκία, με τον άνεμο να κάνει ακόμα δυσκολότερο το έργο τους.

Όπως μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, τα δρομολόγια των πλοίων στα Στενά των Δαρδανελλίων έχουν ανασταλεί λόγω της φωτιάς.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα, όμως το τηλεοπτικό δίκτυο TRT Haber μεταδίδει ότι εκκενώνονται τα χωριά Γιάλοβα και Κουμκόι, τα οποία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την περιοχή στην οποία ξέσπασε η φωτιά. Δεν είναι σαφές πώς η φωτιά ξεκίνησε ή ποια είναι η έκτασή της.

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή τροφοδοτούν τις φλόγες, ενώ ένα πυκνό σύννεφο καπνού καλύπτει το νότιο τμήμα της χερσονήσου, την ώρα που οι φλόγες κατακαίουν δέντρα, δείχνουν τα πλάνα που μεταδίδει το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό, περίπου 400 πυροσβέστες, με τη συνδρομή 107 πυροσβεστικών οχημάτων, δύο αεροπλάνων και 20 ελικοπτέρων συμμετέχουν στην επιχείρηση κατάσβεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.