ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γείτονας-«ήρωας»: Σώζει παιδί που είχε σκαρφαλώσει στα κεραμίδια (βίντεο)

Γείτονας-«ήρωας»: Σώζει παιδί που είχε σκαρφαλώσει στα κεραμίδια (βίντεο)

Μια ηρωική ενέργεια έκανε ο γείτονας τους και κατάφερε να σώσει το μόλις 3 ετών παιδί τους που είχε σκαρφαλώσει στα κεραμίδια του σπιτιού του.

Ένα παιδί κατάφερε να σκαρφαλώσει από το παράθυρο του δωματίου στα κεραμίδια του σπιτιού του στο νότιο Λονδίνο.

Το αγόρι ανέβηκε στην οροφή κρατώντας το περβάζι του παραθύρου με το ένα χέρι.

Στο απέναντι σπίτι, ο γείτονας που έμενε απέναντι φώναξε στο παιδί να μην σκαρφαλώσει όμως εκείνο, το οποίο είναι περίπου 3 ετών, δεν τον άκουσε.

Έτσι ο 30χρονος Landing Bojang, χωρίς δεύτερη σκέψη έτρεξε απέναντι και χτύπησε το κουδούνι ώστε να ειδοποιήσει την μητέρα του μικρού.



Στην συνέχεια ανέβηκε σε ένα κουτί που ήταν στον κήπο και σκαρφάλωσε στην οροφή, καταφέρνοντας να σώσει το αγοράκι, που αν έκανε ένα βήμα από εκεί που στεκόταν θα έπεφτε στον κήπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μητέρα του παιδιού βγήκε έξω σοκαρισμένη και τον ευχαρίστησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.