ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σερβία: Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης το Βελιγράδι – Γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας

Σερβία: Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης το Βελιγράδι – Γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας

Σε κρίσιμη κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται η Σερβία και ειδικότερα το Βελιγράδι, καθώς στην περιοχή τα κρούσματα του κορωνοϊού αυξάνονται καθημερινά με τεράστια ταχύτητα και αναμένεται να επιβληθεί γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας στο Βελιγράδι λόγω έξαρσης του κορονοϊού θα ισχύει από το βράδυ της Παρασκευής ως το πρωί της Δευτέρας όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος στη Σερβία, Αλεξάνταρ Βούτσιτς σε συνέντευξη Τύπου.

«Η κατάσταση στο Βελιγράδι είναι άκρως ανησυχητική και απαιτείται να ληφθούν μέτρα για την αποτροπή της εξάπλωσης του ιού» επισήμανε ο Βούτσιτς. Ανέφερε επίσης ότι τα νοσοκομεία ασφυκτιούν και το σύστημα υγείας δέχεται μεγάλη πίεση. Ανακοίνωσε ότι θα κατασκευαστούν δύο νοσοκομεία μέχρι το φθινόπωρο για να αντιμετωπιστεί το δεύτερο κύμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα στην Σερβία καταγράφηκε ο μεγαλύτερος αριθμός θανάτων από την εκδήλωση της πανδημίας. Το τελευταίο 24ωρο κατέληξαν 13 ασθενείς ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στους 330. Επιβεβαιώθηκαν 299 νέα κρούσματα ενώ μέχρι σήμερα νόσησαν, συνολικά, 16.719 άτομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.