ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μητέρα «τρελάθηκε» από εμφυτεύματα σιλικόνης – Έγινε καλά μόλις τα έβγαλε

Μητέρα «τρελάθηκε» από εμφυτεύματα σιλικόνης – Έγινε καλά μόλις τα έβγαλε

Η Ρέιτσελ Μίσταλ-Μπάτσελ ισχυρίζεται πως δηλητηριάστηκε από εμφυτεύματα σιλικόνης, που είχε προσθέσει πριν από αρκετά χρόνια στο στήθος της.

Η Αμερικανίδα, από τη Νέα Υόρκη, ήταν μόλις 21 χρονών όταν έκανε την πρώτη πλαστική στήθους. Στα 30 της το δέρμα της πρήστηκε, αλλά εκείνη νόμιζε πως ήταν «παρενέργειες» του μητρικού θηλασμού και δεν έδωσε μεγάλη σημασία. Ωστόσο, στα 37 της η κατάσταση είχε χειροτερέψει τόσο πολύ, που αναγκάστηκε να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα, ώστε να βγει και πάλι την υγεία της.

Από το 2015 η 37χρονη μητέρα ταλαιπωρούταν από εξανθήματα, υπέφερε από τριχόπτωση, πρηξίματα, άγχος, κατάθλιψη, κόπωση και πολλά προβλήματα με τη μνήμη της και τη συγκέντρωσή της.

«Στην αρχή πίστεψα ότι είναι εξαιτίας της ηλικίας και του άγχους της μητρότητας. Δοκίμασα τα πάντα, αλλά τα συμπτώματα διαρκώς χειροτέρευαν», παραδέχθηκε η ίδια. Ακολούθησε διάφορες φαρμακευτικές αγωγές, ωστόσο η κατάστασή της όχι απλώς δεν βελτιωνόταν, ίσα ίσα χειροτέρευε, φθάνοντας να έχει μέχρι και συμπτώματα πρώιμης άνοιας.

Μιλώντας με άλλες γυναίκες στο διαδίκτυο έμαθε ότι είχαν τα ίδια προβλήματα, εξαιτίας των εμφυτευμάτων σιλικόνης. Μόλις πέντε ημέρες μετά την αφαίρεσή τους άρχισε να νιώθει καλύτερα και πιο δυναμική, με τα προβλήματα σταδιακά να υποχωρούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μόλις μου έβγαλαν τη σιλικόνη ήταν σαν να ξύπνησα από κώμα… Για εμένα είναι ξεκάθαρο ότι τα εμφυτεύματα με έκαναν άρρωστη. Με δηλητηρίαζαν. Ο δρόμος ήταν μακρύς και επώδυνος, αλλά τελικά επέστρεψα στον παλιό εαυτό μου», συμπλήρωσε η Ρέιτσελ ΜίσταλΜπάτσελ για αυτήν την ασυνήθιστη περιπέτειά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.