ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βρετανία: Τέσσερις συλλήψεις υπόπτων για ενδεχόμενη τρομοκρατική ενέργεια

Βρετανία: Τέσσερις συλλήψεις υπόπτων για ενδεχόμενη τρομοκρατική ενέργεια

Η βρετανική αστυνομία γνωστοποίησε ότι προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις σε Λονδίνο και κεντρική Αγγλία, με τους ύποπτους να κατηγορούνται για σχεδίαση τρομοκρατικής επίθεσης.

«Αυτοί οι τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν» από την αντιτρομοκρατική αστυνομία καθώς «κρίθηκαν για εμπλοκή, προετοιμασία ή υποκίνηση τρομοκρατικών ενεργειών», ανέφερε η μητροπολιτική αστυνομία.

Τρεις από τους υπόπτους, ηλικιών 17, 27 και 31, συνελήφθησαν στο ανατολικό Λονδίνο με τη συνδρομή ένοπλων αστυνομικών. Ένας από τους συλληφθέντες χρειάστηκε να νοσηλευτεί αφού τον δάγκωσε στα πόδια ένας σκύλος της αστυνομίας. Ο τέταρτος άντρας, 32 ετών, συνελήφθη στο Λέστερσαϊρ, μια κομητεία της κεντρικής Αγγλίας. «Παραμένουν υπό αστυνομική κράτηση» ενώ διεξάγονται έρευνες στο Λονδίνο και στο Λέστερσαϊρ, τόνισε η αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρκετές θανατηφόρες επιθέσεις έχουν συμβεί στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2017. Τον περασμένο μήνα, στο Ρέντινγκ, μια πόλη στα δυτικά του Λονδίνου, μια επίθεση με μαχαίρι που οι αστυνομικές αρχές χαρακτήρισαν «τρομοκρατική» είχε αποτέλεσμα τον θάνατο τριών ανθρώπων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.